HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

'Ήττα για την Α.Ε.Καλαβρύτων σε ματσάρα με 4 γκολ, 3 δοκάρια, 2 αποβολές και 2 πέναλτι (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτη αγωνιστική σήμερα Σάββατο 25/9 για το Πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας και τα Καλάβρυτα υποδέχθηκαν στο δημοτικό στάδιο Καλα...



Πρώτη αγωνιστική σήμερα Σάββατο 25/9 για το Πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας και τα Καλάβρυτα υποδέχθηκαν στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων την ομάδα της Νίκης Προαστείου με την πατρινή ομάδα να επικρατεί σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με 3-1 με δυο κόκκινες (και οι δυο για τα Καλάβρυτα) τρια δοκάρια (και τα τρια για τα Καλάβρυτα, δυο πέναλτι (ένα για κάθε ομάδα) και αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Φωκά που πάντα ήθελε να τραβήξει την προσοχή και να "κλέψει" τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχαν οι ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα των Καλαβρύτων μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο έλεγχο του παιχνιδιού και την πρωτοβουλία των κινήσεων παίζοντας ψηλά και πιέζοντας. Σε αυτό το διάστημα είχε τρία δοκάρια, στο 3΄με τον Μαραγκό, στο 20΄με τον Μητρόπουλο και στο 40' με τον Ασπρούκο. Αντί όμως να ανοίξει το σκορ η ομάδα των Καλαβρύτων, και σε κόντρα της ροής του παιχνιδιού, η Νίκη Προαστείου σημείωσε τέρμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου  45΄με απευθείας χτύπημα φάουλ του Διαμαντόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολλές φάσεις με την ομάδα της Πάτρας να έχει ανέβει και να είναι πιο αποτελεσματική σημειώνοντας δύο ακόμα τέρματα, το ένα με πέναλτι στο 58΄ με τον Διαμαντόπουλο και το άλλο στο 63' με τον Σαμαντά. 

Από εκεί και πέρα τα Καλάβρυτα μη έχοντας να χάσουν τίποτα, προσπάθησαν, πίεσαν, μείωσαν το σκορ σε 1-3 με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Βραχλιώτης στο 67΄, αλλά έπεσαν πάνω στον διαιτητή Φωκά που έβαλε "φωτιά" στο παιχνίδι με αποφάσεις τουλάχιστον εξοργιστικές. Στο 73' ο Παναγιώτης Βλάχος αφού με ωραία ενέργεια πέρασε τον αμυντικό της Πάτρας μπήκε μόνος τους από δεξιά προς την περιοχή και ανετράπη λίγο έξω από αυτή. Ο διαιτητής αντί να δώσει το φάουλ και να παρατηρήσει με κάρτα το αμυντικό του Προαστείου (θα ήταν η δεύτερη) έδωσε... κίτρινη στον παίκτη των Καλαβρύτων για... θέατρο. Στο 80΄δεν έδωσε καθαρή πέναλτι σε ανατροπή του Φεφέ, στο 82΄έδωσε απευθείας κόκκινη στον Γκλαβά γιατί του διαμαρτυρήθηκε έντονα και του είπε, όπως ο κ. Φωκάς γράφει στο φύλλο αγώνα "το παραχεσ@ες σήμερα έλεος" και στο 90΄έδωσε δεύτερη κίτρινη και απέβαλε το Βλάχο για φάουλ στο κέντρο του γηπέδου...  

Για τα Καλάβρυτα απουσίαζαν οι τραυματίες Σταύρος Τσαβαλάς, Χρήστος Φεφές και ο Ρετζίνο, ενώ έπαιξε για λίγο ο ανέτοιμος ακόμα λόγω τραυματισμού Κουτρουμάνης. Την πρώτη εμφάνιση στην μεγάλη ομάδα στα 14 του έκανε ο Αντριάνο, ένα ταλαντούχο παιδί από τις Ακαδημίες της ομάδας, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ ντεμπούτο έκαναν οι Χρήστος Φεφές που ανεβάζει στροφές και θα είναι πολύτιμο εργαλείο στην μηχανή της ομάδας, ο 17χρονος Θεοδόσης Θεοδοσίου που έπαιξε για 90΄λεπτά και ο Μαραγκός που και αυτός άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. 

Η ομάδα των Καλαβρύτων αγωνίστηκε:
(Προπονητές: Παπαχριστόπουλος - Βλάχος) - Λέσης, Π.Βλάχος, Γκλαβάς, Θεοδοσίου, Παπαγεωργίου (Αρχηγός), Αντύπας, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Βραχλιώτης (68΄Φεφές), Μαραγκός (80΄Αντριάνο), Ασπρούκος (81΄Κουτρουμάνης). 

Νίκη Προαστείου (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Θεοδωρακόπουλος, Τασόπουλος (76’ Φούντος), Πανούσος, Κολέτσης (76’ Πολύδωρος), Διαμαντόπουλος, Ζεκιάι, Ντζάνης (70’ Γερολυμάτος), Αντωνόπουλος, Σαμαντάς, Πατρώνης.
























{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.