HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέο Πληροφοριακό και Τουριστικό υλικό σε έντυπη μορφή και μέσω smartphones από την Ένωση Ξενοδόχων Καλαβρύτων

Στα πλαίσια υλοποίησης του μέτρου 19 , του υπομέτρου19.2 «Τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων του προγράμματος Αγροτικής Ανάπ...



Στα πλαίσια υλοποίησης του μέτρου 19 , του υπομέτρου19.2 «Τοπική ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 για παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα, υποδράση 19.2.4.3 «Στήριξη για επενδύσεις για δημόσια χρήση σε υπηρεσίες και υποδομές αναψυχής , ανάπλασης χώρων εντός οικισμών , τουριστικές πληροφορίες και τουριστικές υποδομές μικρής κλίμακας του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020 που υλοποιεί η ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. στο Νομό Αχαΐας , Ένωση Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο παραγωγή και διάθεση πληροφοριακού και τουριστικού υλικού σε έντυπη μορφή και μέσω smartphones συνολικού προϋπολογισμού 27.802,00 €.
Το έργο περιελάμβανε τις παρακάτω δράσεις :
  • Παραγωγή 30.000 εντύπων στην Ελληνική γλώσσα ,
  • Παραγωγή 30.000 εντύπων στην Αγγλική γλώσσα και
  • Ηλεκτρονική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα τύπου smartphone σε περιβάλλον ios και Android.
Σκοπός των παραπάνω δράσεων αποτελεί η ενημέρωση των επισκεπτών για το πλούσιο τουριστικό προϊόν που διαθέτει ο Δήμος Καλαβρύτων με σύγχρονα μέσα όπως τα κινητά τηλέφωνα (smartphones) αλλά και ο παραδοσιακός τρόπος μέσω των εντύπων τα οποία θα μοιραστούν σε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις.
Η Ένωση Ξενοδόχων & Τουριστικών καταλυμάτων πιστή στον στόχο της για την προβολή και προώθηση του Τουρισμού του Δήμου Καλαβρύτων θα συνεχίσει απρόσκλητα τις δράσεις προκειμένου τα Καλάβρυτα να αποτελέσουν ένα ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου , με ή χωρίς συμμαχίες.
Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει για την αμέριστη συμπαράσταση στην συλλογή του φωτογραφικού υλικού και των κειμένων τον κο Κυριαζή Νικόλαο εκδότη της εφημερίδας "Ώρα των Καλαβρύτων" αλλά και του ηλεκτρονικού ειδησεογραφικού μέσου www.kalavrytanews.com, τον Ανδρέα Μεσσίνη (Messinious photography) αλλά και την ΑΧΑΙΑ ΑΕ για την άψογη συνεργασία και υποστήριξη στην υλοποίηση του έργου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.