HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

O Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Η μεγάλη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πλέον γεγονός καθώς πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα η ...



Η μεγάλη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πλέον γεγονός καθώς πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτησή του από τους «Κόκκινους Διαβόλους». Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επιστρέφει στο Μάντσεστερ μετά από 12 χρόνια και είναι έτοιμος να γράψει ξανά ιστορία με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.
Στην ανακοίνωση του κλαμπ αναφέρεται:
«Η Manchester United με χαρά επιβεβαιώνει ότι το κλαμπ ήρθε σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο Κριστιάνο, πέντε φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, έχει μέχρι σήμερα κερδίσει 30 τίτλους στην καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων πέντε κυπέλων Champions League, τεσσάρων διηπειρωτικών, επτά πρωταθλημάτων στην Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία καθώς και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Πορτογαλία».
Οικονομικές λεπτομέρειες της μεταγραφής δεν έχουν ανακοινωθεί, σύμφωνα όμως με ρεπορτάζ στον βρετανικό και ιταλικό Τύπο, η Μάντσεστερ απέσπασε την υπογραφή του με 25 εκατομύρια ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.