Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ιερά Μονή Μακελλαριάς: «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ»

Το σωματείο ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ Πατρών σε συνεργασία με το Σύλλογο, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΙΡΑ και με άλλους συλλόγους της ευρύτερης περιοχής, ...



Το σωματείο ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ Πατρών σε συνεργασία με το Σύλλογο, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΙΡΑ και με άλλους συλλόγους της ευρύτερης περιοχής, στο πλαίσιο της Επετείου των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821, διοργανώνουν σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, δράση αφιερωμένη στον Εθνεγέρτη Παλαιών Πατρών Γερμανό με τίτλο : «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ». Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11η Σεπτεμβρίου 2021 στην Ιερά Μονή Μακελλαριάς Καλαβρύτων και τελεί υπό την αιγίδα της Ι.Μ. Πατρών και της Ι.Μ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.
Αναλυτικά η δράση περιλαμβάνει τη πραγματοποίηση πεζοπορικών διαδρομών στο ιστορικό μονοπάτι (Σάββατο 11η Σεπτεμβρίου 2021) :
1η διαδρομή, Άνω Πετρωτό (Βαλατούνα) – Πηγή Ζουμπάτας (αναχώρηση λεωφορείων 06.00 πμ από χώρο στάθμευσης S/M ΣΚΛΑΒΑΙΝΊΤΗΣ -πρώην Carrefour)
2η διαδρομή, Δεμέστιχα – Σελινούντας – Ι.Μ. Μακελλαριάς (αναχώρηση λεωφορείων 06.00 πμ από χώρο στάθμευσης S/M ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΒΡΥΑ)
3η μεταφορά συμμετεχόντων (που δεν θα πεζοπορήσουν) απ’ ευθείας στην Ι.Μ.Μακελλαριάς, Ιερός Ναός Αγίου Ανδρέα (Πολιούχος) ώρα αναχώρησης λεωφορείων 09.00 πμ
(Η μεταφορά με τα λεωφορεία είναι δωρεάν)
και τη πραγματοποίηση κεντρικής εκδήλωση στην Ι.Μ. Μακελλαριάς το Σάββατο 11η Σεπτεμβρίου 2021 ώρα 12.00 πμ, με ομιλίες, παρουσίαση ταινίας που επιμελήθηκε ο Σύλλογός μας με τίτλο «Στο μονοπάτι του Π.Πατρών Γερμανού», και παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σουλίου Πατρών “Η Πρόοδος”.
ΔΗΛΩΣΗ – ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ ΑΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ link : tinyurl.com/EROPATRAS
Παρακλούμε δηλώστε άμεσα στο ανώτερο link κράτηση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!
Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για εμάς!
Υποχρεωτική η τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.