HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το πολλαπλό αποτύπωμα των Πετμεζαίων στην ιστορία σε μια λαμπρή παρουσίαση βιβλίου (ΦΩΤΟ)

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση παρουσιάστηκε σήμερα Σάββατο 7 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του ιστορικού Πύργου Πετμεζαίων στους Κάτω Λουσούς, τ...



Σε μια εξαιρετική εκδήλωση παρουσιάστηκε σήμερα Σάββατο 7 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του ιστορικού Πύργου Πετμεζαίων στους Κάτω Λουσούς, το βιβλίο "Οικογένεια Πετμεζά", το πολλαπλό αποτύπωμά της στο πέρασμα του χρόνου του Στάθη Κουτρουβίδη με εισαγωγικό σημείωμα του Βασίλη Παναγιωτόπουλου.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Καλαβρύτων, ο Εκδοτικός Οίκος ΜΕΛΙΣΣΑ και η ΔΗΚΕΚ Σπήλαι Λιμνών Καστριών.
Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Φωκίωνας Ζαΐμης, ο Πρόεδρος Ομίλου Απογόνων Αγωνιστών του 1821 Κωνσταντίνος Πλαπούτας, ο Ιστορικός, συγγραφέας της έκδοσης Στάθης Κουτρουβίδης και ο Αντώνιος Πετμεζάς, απόγονος οικογένειας Πετμεζά.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Ηγούμενος της Ιστορικής Μονής Αγίας Λαύρας Ευσέβιος Σπανός, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Κώστας Μάρκου, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης Δημήτριος Βαρβιτσιώτης, ο τέως Υπουργός Ανδρέας Ζαΐμης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι συλλόγων, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.


















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.