Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΣΟΥΒΑΡΔΟ: “Η σπάλα” του Γιάννη Σιδέρη ζωντάνεψε μνήμες

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του  Γιάννη Σιδέρη «Η σπάλα», που εκδόθηκε και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διαπολιτισμ...



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του  Γιάννη Σιδέρη «Η σπάλα», που εκδόθηκε και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διαπολιτισμός.
Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στο Σούβαρδο Καλαβρύτων το Σάββατο 14 Αυγούστου στις 12:30 το μεσημέρι, στην πλατεία του χωριού, κάτω από τον πλάτανο. Για το βιβλίο μίλησαν, ο Ανδρέας Κατσανιώτης, βουλευτής Αχαΐας, ο Νίκος Μαγκαφάς, εκπαιδευτικός και δημοτικός σύμβουλος και ο συγγραφέας, ενώ την παρουσίαση συντόνισε ο εκδότης του βιβλίου Παναγιώτης Νικολόπουλος. Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η Μαρία Σιδέρη, κόρη του συγγραφέα με μουσική υποστήριξη από το μουσικό Ανδρέα Ζαφειρόπουλο.

Στη δροσιά του αιωνόβιου πλατάνου ακούστηκαν ιστορίες, λέξεις και εκφράσεις από παλιά, ζωντανεύοντας μνήμες στους πιο μεγάλους και άγνωστες πτυχές του παρελθόντος στους νέους. Οι ομιλητές, εμπνεόμενοι από την τοπική ομορφιά, τόνισαν την σημασία της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, την συνέχεια της παράδοσης ενώ με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκαν σε συγγενείς και φίλους πρόσωπα του βιβλίου που δεν είναι πια κοντά μας..
ISBN:9786185127329
Τίτλος: Η σπάλα
Συγγραφέας: Γιάννης Σιδέρης
Πρόλογος: Νίκος Μαγκαφάς
Σελίδες:125
Διάσταση:14,5Χ21
Έκδοση: 1η
Τιμή:10,00€



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.