Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Ληστεία με μαχαίρι στην μέση του δρόμου

Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφ...



Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.  
Ειδικότερα, την 13-8-2021 αργά το βράδυ, ο δράστης, προσέγγισε  ημεδαπό άνδρα που κινούταν πεζός και με την απειλή μαχαιριού, του αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του δράστη και τον συνέλαβαν προχθές το πρωί. 
Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν στον συλληφθέντα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, βρήκαν στην κατοχή του ένα μαχαίρι, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης. 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.