HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στη Γορτυνία - Παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Χωρίς ενεργό μέτωπο ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης η φωτιά στην Αρκαδία. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από το Συντονιστικό της...



Χωρίς ενεργό μέτωπο ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης η φωτιά στην Αρκαδία. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής στην περιοχή «δεν υπάρχει πλέον εστία», παρά μόνο καπνοί.
Ωστόσο οι μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής θα παραμείνουν όλο το βράδυ στην περιοχή καθώς «ο κίνδυνος των αναζωπυρώσεων είναι υπαρκτός».
Στις δασικές πυρκαγιές της Αρχαίας Ολυμπίας Ηλείας και της Γορτυνίας Αρκαδίας, επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις που έχουν ενισχυθεί μέσω του Ευρωπαϊκού μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας και συγκεκριμένα από την Τσεχία 35 πυροσβέστες με 14 οχήματα, από τη Γαλλία 240 πυροσβέστες με 60 οχήματα, από τη Γερμανία 244 πυροσβέστες με 56 οχήματα και από Αυστρία 40 πυροσβέστες με 13 οχήματα, ενώ στην περιοχή της πυρκαγιάς βρίσκεται και το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο ΟΛΥΜΠΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.