HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΕΣΙΝΟ: ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ

Με λαμπρότητα και κατάνυξη εόρτασαν σήμερα στο Δεσινό Καλαβρύτων την εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στον ομώνυμο ναό που βρίσκεται στι...


Με λαμπρότητα και κατάνυξη εόρτασαν σήμερα στο Δεσινό Καλαβρύτων την εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στον ομώνυμο ναό που βρίσκεται στις παρυφές του χωριού. Αρκετοί επισκέπτες απ τα γύρω χωριά, καθώς και από χωριά της Αμαλιάδας έχοντες ρίζες από εκεί. Παρόντες και αρκετά μέλη του Δ. Σ. του Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών. Την Θεία λειτουργία τέλεσε ο π. Νεοκλής Βγενόπουλος, ενώ το αναλόγιο πλαισίωναν οι Κωνσταντίνος Νικολόπουλος- Καμενιανίτης μετά του εξ Αγριδίου Κώστα Μπέκιου και του Αλέξανδρου Σταθόπουλου εκ Δροβολοβού. Ακολούθησε φιλοξενία στις οικίες των Δεσινιωτών. Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλο τον κόσμο και ο Θεάνθρωπος Χριστός μας να πρεσβεύει υπέρ της πατρίδας μας που δοκιμάζεται από πυρκαγιές.           

Κ. Ν. Κ.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.