HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μήνυμα του Δημάρχου Καλαβρύτων με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια της χώρας, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος έκανε σήμερα την ακόλου...



Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια της χώρας, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω, από βάθους καρδιάς, να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όσες και όσους κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Το μέλλον τους ανήκει.
Ομοίως, θέλω να συγχαρώ τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν αποφασιστικά στις επιτυχίες των παιδιών μας, με την ολόπλευρη στήριξη και αρωγή τους, σε μια περίοδο όπου οι αντιξοότητες της πανδημίας δυσχέραναν την προσπάθεια όλων των υποψηφίων.
Εύχομαι καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στους επιτυχόντες, με τη βεβαιότητα ότι ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά τους, όσο απαιτητικός κι αν είναι, θ’ ανταμείψει εξίσου τους κόπους τους στο μέλλον.
Στα παιδιά μας που οι προσπάθειες τους δεν ευοδώθηκαν, τουλάχιστον τώρα, το μήνυμα μας είναι σαφές. Τίποτα δεν σταματά στη δοκιμασία των Πανελλήνιων Εξετάσεων. Η επιμονή, η διαρκής προσπάθεια, η πίστη στις δυνάμεις μας είναι εφόδια που μάς καθοδηγούν και μάς λένε ότι ποτέ, κανένας στόχος δεν χάθηκε, όσο εξακολουθούμε να πιστεύουμε σ’ αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.