HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλογήρου από Καλάβρυτα: Κάθε συνεργασία με εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών, μας δείχνει την κατεύθυνση (ΦΩΤΟ)

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε από την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσωπώ...



Στα Καλάβρυτα βρέθηκε από την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσωπώντας της Κυβέρνηση στην μεγάλη Συναυλία «Ύμνος Εις Την Ελευθερίαν», που πραγματοποιήθηκε στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας. 

Η κα Καλογήρου παρέμεινε έως και σήμερα Σάββατο 24/6 στα Καλάβρυτα, πραγματοποιώντας μια σειρά επαφών με παραγωγικούς φορείς.

Το πρωί, στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, συναντήθηκε με το προεδρείο του νεοσύστατου Γυναικείου Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, όπου συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξής του, η σύνδεση του αγροτικού τομέα με τον τουρισμό και οι δυνατότητες ανάδειξης και προβολής των προϊόντων της υπαίθρου μας. Η κα Καλογήρου απευθυνόμενη στο Δ.Σ. του Γυναικείου Συνεταιρισμού και στην Πρόεδρό του κα Παυλοπούλου, τόνισε οτι, θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθειά τους, με στοχευμένες δράσεις και προτάσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της περιοχής, επισημαίνοντας οτι "οι καινοτόμες ιδέες τους, υποστηριζόμενες από εξειδικευμένη έρευνα και επιστημονική τεκμηρίωση, σε συνδυασμό με τη συλλογική προσπάθεια, την τοπική παράδοση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, οδηγούν σε νέες προοπτικές αγροτικής επιχειρηματικότητας, που εξασφαλίζει ανταγωνιστικότητα και βιωσιμότητα. "

Ακολούθησε επίσκεψη σε καταστήματα της πόλης των Καλαβρύτων, συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο κο Αθανάσιο Παπαδόπουλο, όπου η κα Καλογήρου είχε την ευκαιρία να ακούσει και να συζητήσει με εμπόρους και επαγγελματίες για τα προβλήματά τους, δηλώνοντας οτι "κάθε συνεργασία με εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών, μας δείχνει την κατεύθυνση που πρέπει να κινηθούμε ως Υπουργείο για την προώθηση λύσεων προς όφελος της τοπικής και εθνικής μας οικονομίας".

Τελευταίος σταθμός της κας Καλογήρου της διήμερης επίσκεψής της στα Καλάβρυτα, το πρατήριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, ενός συνεταιρισμού, πρότυπο πανελλαδικά, όπως επισήμανε.

Η κα Κολογήρου, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο κο Παπαδόπουλο για την ζεστή φιλοξενία, επαναλαμβάνοντας για άλλη μια φορά, την μεγάλη τιμή που ένιωσε, εκπροσωπώντας της Κυβέρνηση σε μια σπουδαία εκδήλωση ιστορικής μνήμης, στον τόπο που πυροδότησε και σφράγισε τα γεγονότα του 1821, και την κήρυξη της Επανάστασης στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας.





Ποια είναι η Χριστιάνα Καλογήρου
Η Χριστιάνα Καλογήρου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (M.Sc) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με θέμα τις Στρατηγικές Διαχείρισης Καταστροφών και Κρίσεων στου Διοικητικούς και Αναπτυξιακούς Τομείς.

Έχει εργαστεί επί 20ετία στον ιδιωτικό τομέα. Έχει εκπονήσει μελέτες και επιστημονικές εργασίες στον τομέα της οικονομικής και περιφερειακής ανάπτυξης. Παράλληλα συμμετείχε ενεργά σε πρωτοβουλίες που αφορούν σε ζητήματα βιώσιμης ανάπτυξης θαλάσσιας οικονομίας επιχειρηματικότητας πολιτισμού προστασίας του περιβάλλοντος καθώς και σε θέματα που αφορούν στη σύγχρονη γυναίκα.

Το 2004 εκλέχθηκε βουλευτής του νομού Λέσβου με την Νέα Δημοκρατία. Το 2012 ανέλαβε τη θέση Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου του Υπουργείου Εσωτερικών. Το 2014 εκλέχθηκε Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου. Τον Αύγουστο του 2019 ανέλαβε την θέση της Γενικής Γραμματέως Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Από τον Απρίλιο του 2021 είναι Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

ρεπορτάζ για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.