HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Ζωοκτονία εξ αμελείας» στο Λειβάρτζι!!!

Το καλοκαίρι ήλθε και οι «Ταξιδευτές της Πρόζας» υπόσχονται πολύ κέφι και γέλιο με την κωμωδία «Ζωοκτονία εξ αμελείας», του γνωστού Καλαβρυτ...



Το καλοκαίρι ήλθε και οι «Ταξιδευτές της Πρόζας» υπόσχονται πολύ κέφι και γέλιο με την κωμωδία «Ζωοκτονία εξ αμελείας», του γνωστού Καλαβρυτινού- Λειβαρτζινού πνευματικού δημιουργού, του συγγραφέα-λογοτέχνη-λαογράφου Νίκου Παπακωνσταντόπουλου!
Οι με μεγάλη εμπειρία και αγάπη στην τέχνη της υποκριτικής γνωστοί σε όλους μας «Ταξιδευτές», θα περιοδεύσουν κι εφέτος την πόλη και χωριά των Καλαβρύτων και καλούμαστε να ανταποκριθούμε!
Τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕWS και ΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, πάντα υποστηρικτές και αρωγοί των πολιτιστικών εκδηλώσεων, θα δημοσιεύουν τις παραστάσεις των «Ταξιδευτών τη Πρόζας» για το καλοκαίρι-Φθινόπωρο 2021. Μαζί δημοσιεύουν και μια κοινή έκκληση ευαισθησίας της θεατρικής ομάδας και του συγγραφέα:
Κοινή έκκληση του συγγραφέα του θεατρικού έργου «Ζωοκτονία εξ αμελείας» Νίκου Παπακωνσταντόπουλου
και της θεατρικής ομάδας «Ταξιδευτές της Πρόζας»
προς τους κατοίκους της πόλης και των χωριών του Δήμου Καλαβρύτων:

Πατριώτες και φίλοι,
Είναι μεγάλη ευλογία που έχουμε στον τόπο μας οι Καλαβρυτινοί το «Καλλιμανοπούλειο Διακονικό Κέντρο-Γηροκομείο Καλαβρύτων». Η θεατρική ομάδα «Ταξιδευτές της Πρόζας» δεν υπηρετεί μόνο τον πολιτισμό, αλλά και την προσφορά αγάπης στο συνάνθρωπο. Με την ευκαιρία αυτή, κάνουμε έκκληση προς όλους: Να στηρίξουμε το Διακονικό Κέντρο-Γηροκομείο σε είδη πρώτης ανάγκης, που αυτά είναι τρόφιμα μακράς διαρκείας (π.χ. ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, όσπρια, λάδι, τοματοπολτός κλπ) και υγειονομικό υλικό (π.χ. βαμβάκι, φύλλα χαρτοβάμβακου, πάνες ακράτειας και υποσέντονα μιας χρήσεως, υγρά μαντηλάκια καθαρισμού ενηλίκων, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας κλπ).
Ως γνωστόν, η είσοδος στις θεατρικές παραστάσεις των «Ταξιδευτών της Πρόζας» είναι ελεύθερη. Αντί για «εισιτήριο», λοιπόν, ας κρατάμε στα χέρια μας όλοι οι Καλαβρυτινοί σε κάθε χωριό και στην πόλη των Καλαβρύτων που θα περιοδεύσουν, λίγα από αυτά τα είδη πρώτης ανάγκης για το Γηροκομείο. Άνθρωποι δικοί μας, γείτονές μας, φίλοι μας, συγχωριανοί μας, συγγενείς μας βρίσκουν καταφύγιο, αξιοπρεπή διαβίωση και ανθρώπινη φροντίδα εκεί, από προσωπικό πρόθυμο, εξειδικευμένο και με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας.
Θερμή παράκληση: Όχι προσφορά χρημάτων, γιατί αυτή είναι η αρχή της θεατρικής ομάδας. Μόνο σε είδος. Αν κάποιος επιθυμεί να προσφέρει χρήματα, να το κάνει απευθείας στη Διεύθυνση του Διακονικού Κέντρου-Γηροκομείου.
Η έκκλησή μας απευθύνεται και στις τοπικές Δημοτικές-Κοινοτικές Αρχές των χωριών μας, σε Φορείς, Συλλόγους και Ενορίες προς τρεις κατευθύνσεις: Πρώτον: να συμβάλλουν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου. Δεύτερον: να συγκροτήσουν επιτροπές για τη συγκέντρωση των ειδών αυτών, που θ’ ανακουφίσουν συνανθρώπους μας και θα συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργιά του Ιδρύματος. Τρίτον: Να φροντίσουν σε συνεργασία με το στο Διακονικό Κέντρο-Γηροκομείο για την παράδοση των ειδών αυτών.
Και μην ξεχνάμε, αγαπητοί φίλοι και πατριώτες: Η τήρηση των μέτρων για την πανδημία, όπως αυτά ορίζονται από τις Υγειονομικές Αρχές και την Πολιτεία, είναι ευθύνη και καθήκον όλων μας.

Η πρώτη παράσταση θα δοθεί το απόγευμα της 1ης Αυγούστου ημέρα Κυριακή στο, Λειβάρτζι Καλαβρύτων.
Καλεσμένοι από τους Λειβαρτζινούς συλλόγους Αθηνών και Πατρών, με αρωγό στην μεταφορά τους ομάδας τους τον δήμο Καλαβρύτων ..
Σε ανακοίνωσή τους οι «Ταξιδευτές» τονίζουν:
«Τα Ευχαριστώ μας στο Δήμο Καλαβρύτων, στον κ. Λεωνίδα Βασιλόπουλο και σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου μας που θα δώσουμε παραστάσεις. Η ομάδα είναι στην διάθεση όλων των συλλόγων..
Οι παραστάσεις μας, θα είναι όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο..
Φέτος θα ζητήσουμε μαζί με τον συγγραφέα μας από όλους τους φίλους μας να στηρίξουμε το γηροκομείο Καλαβρύτων με τρόφιμα ....Ξεκινάμεεεεεε!...
Σε περίπτωση αλλαγής την ημερομηνίες της παράστασης, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση από τα ηλεκτρονικά/διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης.

Όλη η συντακτική ομάδα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕWS και της ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή του συγγραφέα του θεατρικού έργου και της θεατρικής ομάδας και καλούμε σε συστράτευση για τον ανθρωπιστικό και ιερό αυτό σκοπό!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.