Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ο «Ύμνος Εις Την Ελευθερίαν» στον τόπο που ξεκίνησαν όλα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μια μοναδική επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας Α...



Μια μοναδική επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας Αγωνιστών 1821, στα Καλάβρυτα, πραγματοποιήθηκε απόψε Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021. Στην εκδήλωση συμμετέχουν 250 καλλιτέχνες που αποδίδουν τον «Ύμνο Εις Την Ελευθερίαν» και την παρακολούθησαν περισσότερα από 500 θεατές.

Το έργο απέδωσε η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και η Μικτή – Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής Πατρών υπό την διεύθυνση του Ακη Μπαλτά, Καλλιτεχνικού Διευθυντή και Αρχιμουσικού της Συμφωνικής Ορχήστρας της Κύπρου.

Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Καλαβρύτων και η Πολυφωνική Χορωδία Πατρών. Τις υπέροχες μελωδίες εκτελούν η Μικτή και η Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής, και η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, υπό την διεύθυνση του Άλκη Μπαλτά.

Να σημειωθεί ότι ο χώρος του Ηρώου Εθνικής Παλιγγενεσίας Αγωνιστών 1821 Καλαβρύτων αναμορφώθηκε εξ ολοκλήρου με δαπάνες του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου (η οποία και παραβρέθηκε), οι δε εργασίες ολοκληρώθηκαν πρόσφατα. Μια πολύτιμη δωρεά που επιβεβαιώνει το διαρκές ενδιαφέρον και την αμέριστη υποστήριξη του Ιδρύματος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου προς την περιοχή των Καλαβρύτων.

Δείτε εικόνες και βίντεο όπως τις κατέγραψε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑΝEWS (αναλυτικό ρεπορταζ στην εφημερίδα ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ που θα κυκλοφορήσει)































{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.