HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ.Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης: Βραδιά έντονων συναισθημάτων η αποψινή στα Καλάβρυτα

Η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνα Καλογήρου, που εκπροσωπεί την Ελληνική Κυβέρνηση στη συναυλία με το έργο «Ύμν...



Η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνα Καλογήρου, που εκπροσωπεί την Ελληνική Κυβέρνηση στη συναυλία με το έργο «Ύμνος Εις Την Ελευθερίαν», που πραγματοποιήθηκε στα Καλάβρυτα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Βραδιά έντονων συναισθημάτων η αποψινή στα Καλάβρυτα, όπου ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, παρευρίσκομαι στη Συναυλία «Ύμνος Εις Την Ελευθερίαν», σε ποίηση Διονυσίου Σολωμού και μουσική Νικόλαου Χαλικιόπουλου- Μάντζαρου. Μια σπουδαία πολιτιστική εκδήλωση, που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Καλαβρύτων, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Πολυφωνική Χορωδία Πατρών, στο πλαίσιο του εορτασμού για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, που με αυτόν τον τρόπο επέλεξαν να τιμήσουν την ιστορική μνήμη στα Καλάβρυτα, τόπο που πυροδότησε και σφράγισε τα γεγονότα του 1821, και την κήρυξη της Επανάστασης στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.