HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για ληστεία Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογρα...



Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για ληστεία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το απόγευμα, εισήλθε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Πάτρα και αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.
Ο δράστης έγινε αντιληπτός από υπάλληλο, η οποία του ζήτησε να επιστρέψει το κλεμμένο χρηματικό ποσό, πλην όμως ο άνδρας με την άσκηση σωματικής βίας, την απώθησε με τα χέρια του και διέφυγε πεζός.
Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διέρρηξε διαμέρισμα ημεδαπής γυναίκας και αφαίρεσε, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, ένα ρολόι και δύο τραπεζικές κάρτες.

Σύλληψη αλλοδαπού για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών και παράνομη είσοδο και παραμονή στη Χώρα.
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη πέντε αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχουν εισέλθει και διαμένουν παράνομα στη Χώρα.
Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, στο ύψος των Σαγαιίκων, σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο συλληφθείς και διαπίστωσαν ότι ο άνδρας μετέφερε τους πέντε αλλοδαπούς έναντι χρηματικού αντιτίμου, από την Νέα Μανωλάδα στην Θήβα, ενώ στη συνέχεια τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, όπου συνελήφθησαν.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των μη νόμιμων αλλοδαπών.


Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.