HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αποκλεισμός "σοκ" για την ΑΕΚ

Αποκλεισμός "σοκ" για την ΑΕΚ, η οποία έμεινε εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference L...



Αποκλεισμός "σοκ" για την ΑΕΚ, η οποία έμεινε εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League τον Ιούλιο καθώς έχασε την πρόκριση από τη Βελέζ στα πέναλτι με 2-3! 
Η Ένωση έχασε πολλές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του ματς και βρήκε τη λύτρωση με το τέρμα του Μάνταλου στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων για να κάνει το 1-0 και στείλει το ματς στην παράταση (ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα στο Σαράγεβο). Εκεί η κούραση έπαιξε μεγάλο ρόλο, με το ματς να οδηγείται στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι και την Ένωση να γνωρίζει τον οδυνηρό αποκλεισμό στη ρώσικη ρουλέτα με 2-3.

Η διαδικασία των πέναλτι
Γκεοργκίεβιτς απόκρουση ο Στάνκοβιτς!
Ανσαριφάρντ δοκάρι!
Μπραντάο 0-1
Τζαβέλλας 1-1
Βεχάμποβιτς απόκρουση ο Στάνκοβιτς!
Σάκχοφ 2-1
Τσβιγιάνοβιτς 2-2
Λόπες απόκρουση ο Μπογκντάνοβιτς!
Ζβόνιτς 2-3
Αραούχο απόκρουση Μπογκντάνοβιτς!

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Μιτάι (69' Λόπες), Τζαβέλλας, Βράνιες, Μπακάκης (90' Σβάρνας), Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Τάνκοβιτς (62' Ανσαριφάρντ), Λιβάι Γκαρσία (80' Αλμπάνης, 90' Σάκχοφ), Αραούχο
Βελέζ (Φέτζα Ντούντιτς): Μπογκντάνοβιτς, Φερέιρα, Ζελίκοβιτς, Ίσιτς (95' Μπραντάο), Οβτσινα, Χασάνοβιτς, Ράντοβατς (86' Ζβόνιτς), Πρσες (63' Βεχάμποβιτς), Τσόσιτς (95' Όσμιτς), Άντζουσιτς (73' Τσβιγιάνοβιτς), Ζαΐμοβιτς (73' Γκεοργκίεβιτς)

από: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.