Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΙΡΟΣ: Επιμένει ο καύσωνας

Σήμερα, Σάββατο 26 Ιουνίου, αναμένεται να κορυφωθεί το κύμα καύσωνα που ήδη έχει κάνει την εμφάνιση του στη χώρα ενώ οι θερμοκρασίες αναμέ...



Σήμερα, Σάββατο 26 Ιουνίου, αναμένεται να κορυφωθεί το κύμα καύσωνα που ήδη έχει κάνει την εμφάνιση του στη χώρα ενώ οι θερμοκρασίες αναμένεται να φτάσουν έως 43 βαθμούς. Έντονο αίσθημα δυσφορίας κατά τόπους.
Ωστόσο, προβλέπεται πως θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια ορεινά, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-6 μποφόρ ενώ θα υπάρξουν και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 αναμένονται πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα και κατά τόπους συνθήκες καύσωνα, καθώς και έντονο αίσθημα δυσφορίας.
Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις θερμές ώρες της ημέρας σε ορεινά τμήματα κυρίως της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Αυξημένες θα διατηρηθούν οι συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης

Καιρός: Σε ποια περιοχή ο υδράργυρος θα φτάσει ακόμη και στους 43 βαθμούς
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 38 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 41, στην Κεντρική Ελλάδα από 18 έως 42-43 βαθμούς, στην Ήπειρο από 19 έως 41, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 42 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 39 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 22 έως 38 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και ενδεχομένως στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 39-40 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν σε ολόκληρη τη χώρα από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ και τοπικά στα Δωδεκάνησα 6 μποφόρ.



Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.