HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μητσοτάκης: Προανήγγειλε προνόμια για τους εμβολιασμένους

Στην προαναγγελία παροχής «προνομίων» επιστροφής στην κανονικότητα για τους πλήρως εμβολιασμένους - ζητώντας μάλιστα «υπομονή  ως την επόμ...



Στην προαναγγελία παροχής «προνομίων» επιστροφής στην κανονικότητα για τους πλήρως εμβολιασμένους - ζητώντας μάλιστα «υπομονή  ως την επόμενη εβδομάδα για την ανακοίνωσή τους - προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά από την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις Βρυξέλλες. Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την παρέμβαση Μέρκελ υπέρ της επιβολής περαιτέρω περιορισμών στις μετακινήσεις, επανέλαβε ότι η Ελλάδα δέχεται τουρίστες που έχουν κάνει το εμβόλιο Sputnik-V, με βάση τους ευρωπαϊκούς κανόνες. 
Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι οι εκταμιεύσεις από το Ταμείο Ανάκαμψης θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο, ενώ εξέφρασε την ικανοποηση της κυβέρνησης για το κείμενο των συμπερασμάτων της συνόδου αναφορικά με την Τουρκία, ενώ επανέλαβε την πάγια θέση της χώρας μας για επίλυση του κυπριακού στην βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία. 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.