HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Ποδηλατική πορεία με σκοπό την ασφαλή οδήγηση

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας σχεδιάζει την 18η Ιουνίου να πραγματοποιήσει βιωματική πορεία ασφαλούς οδήγησης εντός της πόλης των Κα...


Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας σχεδιάζει την 18η Ιουνίου να πραγματοποιήσει βιωματική πορεία ασφαλούς οδήγησης εντός της πόλης των Καλαβρύτων. Στην πορεία αυτή, η οποία Θα πραγματοποιηθεί σε δρόμους εγγύς του σχολικού συγκροτήματος Θα λάβουν μέρος με τα ποδήλατα τους και τα κράνη τους, όλοι οι μαθητές μας ανά ομάδες.
Για το σκοπό αυτό παρακαλείται το Α.Τ. Καλαβρύτων όπως φροντίσει για τη λήψη μέτρων τροχαίας, ώστε να διασφαλιστεί η κίνηση των παιδιών.
Αφετηρία και τερματισμός Θα είναι το προαύλιο του Σχολείου και η κίνηση Θα πραγματοποιηθεί στις οδούς (προαύλιο - Καλλιμάνη προς Μ. Σπηλαίου - Καλλιμάνη άνοδος έως Ζαίμη, Καλλιμάνη κάθοδος - κυκλικά στη πλατεία έναντι του Σχολείου - είσοδος στο προαύλιο. Στενός δρόμος Βορειοδυτικά και Δυτικά του σχολείου, πίσω από το σχολείο και επαναφορά από Μεγάλου Σπηλαίου και Καλλιμάνη στο σχολείο.
Επίσης παρακαλείται όπως ευρίσκεται σε ετοιμότητα όχημα του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων κατά τη διάρκεια της δράσης (8:30 - 13:30) ώστε να συνδράμει σε περίπτωση ανάγκης.
Επισυνάπτεται χάρτης διαδρομής.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη και βοήθεια.
Η διευθύντρια
Πηνελόπη Τσουρούτη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν οι οδηγοί κατά τις ώρες διεξαγωγής της δράσης και να ακολουθούν τις οδηγίες της αστυνομίας  

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.