HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Αθανάσ...



Στα Καλάβρυτα βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Αθανάσιο Μαυρομμάτη και τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Παναγιώτη Φλωράτο. 
Ο κος Φαρμάκης έχει συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κο Αθανάσιο Παπαδόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Έργων κο Νικόλαο Σφαραγγούλια στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, όπου συζητήθηκαν έργα και δράσεις που αφορούν την περιοχή, στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο φορέων.
Ακολούθησε επίσκεψη στα έργα διαγραμμίσεων που πραγματοποιούνται στον νέο ασφαλτοτάπητα κεντρικών οδών, έργα που θα συνεχιστούν με διαγραμμίσεις, διαβάσεις και σημάνσεις σε όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης. 
Η συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου είναι σε εξαιρετικό επίπεδο με τον κο Φαρμάκη και τον κο Παπαδόπουλο αλλά και τις τεχνικές υπηρεσίες να συνεργάζονται ουσιαστικά.
«Με σχεδιασμό και συστηματική δουλειά αναβαθμίζουμε  το επαρχιακό οδικό  δίκτυο Πατρών - Χαλανδρίτσας – Καλαβρύτων, όπως άλλωστε παρεμβαίνουμε με αντίστοιχες εργολαβίες στις Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.  Βασική μας προτεραιότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι η ασφάλεια των πολιτών. Επενδύουμε σε έργα οδικής ασφάλειας που βελτιώνουν τις μετακινήσεις, όπως τα έργα συντήρησης που εκτελούμε στο Δήμο Καλαβρύτων. Υλοποιούμε έργα ουσίας, που λύνουν καθημερινά μεγάλα και μικρότερα  προβλήματα, κυρίαρχα όμως στη ζωή των ανθρώπων. Δεν σταματάμε να βρισκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και να ακούμε τους προβληματισμούς τους» δήλωσε κατά την επίσκεψη ο Περιφερειάρχης.   
Ο κ. Φαρμάκης ενημερώθηκε επίσης για την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης επικινδυνότητας σε προστατευτικό τοιχίο στην Βλασία, ενώ ζήτησε περισσότερες πληροφορίες για τις δυσκολίες που έχουν ανακύψει στο έργο αποκατάστασης της γέφυρας που βρίσκεται στην εθνική οδό Πατρών – Καλαβρύτων, στη θέση Σκεπαστό. Υπήρξε η διαβεβαίωση ότι το αμέσως επόμενο διάστημα διευθετούνται από τον ΟΤΕ τα ζητήματα που έχουν ανακύψει, πράγμα που θα επιτρέψει και την έναρξη των εργασιών επισκευής και διαπλάτυνσης. 

Ο κος Παπαδόπουλος, ευχαρίστησε τον κο Φαρμάκη για την συνεχή και ουσιαστική συνεργασία, Δήμου και Περιφέρειας ωστε να ολοκληρωθούν μια σειρά παρεμβάσεων που έχουν ξεκινήσει και έργων που πρέπει να προγραμματιστούν.








Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.