Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Μικρός Ποντιάς πανηγύρισε (ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα και σε πανηγυρικό κλίμα ολοκληρώθηκε και φέτος ο εορτασμός στο εξωκλήσι Αγία Τριάδα Μικρού Ποντια. Με λειτουργούς τους ιερεί...



Με λαμπρότητα και σε πανηγυρικό κλίμα ολοκληρώθηκε και φέτος ο εορτασμός στο εξωκλήσι Αγία Τριάδα Μικρού Ποντια.
Με λειτουργούς τους ιερείς Αθανάσιο Γεωργόπουλο και τον υπερήλικα Χρήστο Φραντζή και ιεροψάλτες τον Ηλία Σκοντρα , Χρήστο Φαρμάκη και Νικόλαο Σκοντρα.
Την πανήγυρη τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Καούρης ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και άθλησης Ευθύμιος Φλογερας και πρόεδροι κοινοτήτων και πολιτιστικών φορέων. Ετελεστη αρτοκλασία και η καθιερωμένη λαχείο φόρος. Ο πρόεδρος της κοινότητας Αθανάσιος Φραντζής ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία και ευχήθηκε του χρόνου η εορτή να γίνει όπως τα παλιά χρόνια κάτι που ξέρουν να το κάνουν πολύ καλά οι Μικροποντιότητες. Τέλος προσφέρθηκαν τοπικά εδέσματα γλυκά και διάφορα ποτά.










Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.