HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Τι έδειξαν τα πρώτα ευρήματα για τον θάνατο της 55χρονης μετά το εμβόλιο

Από τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της 55χρονης στο νοσοκομείο Καλαβρύτων που κατέληξε αιφνιδιαστικά μετά τη δεύτ...



Από τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της 55χρονης στο νοσοκομείο Καλαβρύτων που κατέληξε αιφνιδιαστικά μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer, δεν φαίνεται να προκύπτει συσχετισμός του θανάτου με το εμβόλιο που έκανε λίγη ώρα νωρίτερα.
Όπως είπε ο κ. Καρβέλης στην «ΕΡΤ», ο ιατροδικαστής του ανέφερε ότι σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να σχετίζονται τα ευρήματα με το εμβόλιο της Pfizer, δεν υπήρξε κάποια πνευμονική εμβολή ή κάποιου άλλου είδους εμβολή. Επίσης, στον λάρυγγα δεν υπήρχαν ευρήματα ότι η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί κάποιο αλλεργικό σοκ.
Νωρίτερα, ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης ανέφερε πως «από τα πρώτα ευρήματα δεν προέκυψε πνευμονική εμβολή. Η ιατροδικαστική εξέταση είναι, ωστόσο, σε εξέλιξη και παραμένει υπό διερεύνηση η αιτία θανάτου».
«Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψε κανενός είδους εμβολή, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα από τον ιατροδικαστή Πατρών», δήλωσε, ακόμα, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, στο «flamis.gr», ερωτηθείς σχετικά. Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις της άτυχης γυναίκας.

Η μάχη των γιατρών
Όπως ανέφερε το ρεπορταζ του kalavrytanews.com, αφού χορηγήθηκε στην άτυχη 55χρονη, η δεύτερη δόση και ενώ αυτή ήταν ξαπλωμένη σε κρεβάτι, περίπου 15 λεπτά αργότερα άρχισε να παραπονιέται πάλι για κάψιμο στον λαιμό και δυσφορία.
Άμεσα της χορηγήθηκε κορτιζόνη και αδρεναλίνη μέσω της «πεταλούδας» που της είχε τοποθετηθεί. Αμέσως την μετέφεραν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου όπου άρχισε να εκδηλώνει πόνο στο στήθος και στην πλάτη. Εκεί υπέστη ανακοπή. Όλοι οι γιατροί του Νοσοκομείου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή, κάτι το οποίο δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό και η άτυχη 55χρονη κατέληξε μια ώρα μετά.



Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.