Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μητσοτάκης για Ταμείο Ανάκαμψης: Ένα όραμα έγινε πραγματικότητα

Iστορική χαρακτήρισε την επίσκεψη της της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν o Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αθήνα, η οπ...



Iστορική χαρακτήρισε την επίσκεψη της της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν o Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αθήνα, η οποία σηματοδοτεί την έγκριση από την Ε.Ε. του ελληνικού προγράμματος για το Ταμείο Ανάκαμψης.
Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, συνόδευσε την κυρία Φον ντερ Λάιεν στην Αρχαία Αγορά, όπου οι αρμόδιοι Υπουργοί παρουσίασαν τις δράσεις κάθε Υπουργείου με την προέδρο της Ευρωπαϊκής Ενωσής να μη διστάζει να εκφράσει τον ενθουσιασμό της για τις ιδεές και τις προτάσεις της Ελληνικής πλευράς.

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα από τις ωφελημένες της κατανομής 
«Είναι -πιστεύω- η τελευταία πράξη της αναταραχής από την πανδημία. Αλλά και η πρώτη μιας νέας εποχής, η οποία, μαζί με το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Covid, έχει την υπογραφή και των δικών σας προσπαθειών, κυρία Πρόεδρε. Και γι’ αυτό και σας αξίζουν και συγχαρητήρια αλλά και ευχαριστίες. Ένα όραμα πολλών ετών, λοιπόν, πριν από μήνες έγινε τολμηρή πρόταση και τώρα αποτελεί πραγματικότητα. Η Ένωση προχωρεί στην πρώτη έκδοση κοινού χρέους υπέρ των κρατών-μελών της», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι Ελλάδα ανήκει στις ωφελημένες χώρες από την κατανομή των κονδυλίων, καθώς δικαιούται περίπου 31 δισεκατομμύρια σε επιδοτήσεις και σε δάνεια.

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.