Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

41ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΒΟΥΡΑΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ - ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Με μεγάλη μας χαρά κοινοποιούμε και φέτος σ' όλους εσάς, την ενημέρωση για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο 41ο Πανελλήνιο Πέρ...


Με μεγάλη μας χαρά κοινοποιούμε και φέτος σ' όλους εσάς, την ενημέρωση για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο 41ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού στις 5 και 6 Ιουνίου 2021.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους συμμετείχαν στον φετινό "μαραθώνιο αγώνα" προκειμένου να προλάβουμε όλες τις διαδικασίες.
Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση της φετινής εκδήλωσης, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων μα και τους Δημοτικούς υπαλλήλους που με καλοσύνη και προθυμία συνεργάστηκαν μαζί μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, μικρούς και μεγάλους, χωρίς τους οποίους θα ήταν ακατόρθωτο αν όχι αδύνατο να  πραγματοποιηθούν οι φετινές εκδηλώσεις.
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους ομιλητές που θα λάβουν μέρος στην οικολογική ημερίδα του Σαββάτου στις 5 Ιουνίου 2021, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Δήμου Καλαβρύτων στο Youtube.
Θα χαρούμε ιδιαίτερα να την παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τα Καλάβρυτα, την Φύση, το Περιβάλλον και την Οικολογία....
Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στις 6 Ιουνίου 2021 στο 41ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκου Ποταμού, τηρώντας ο καθένας και όλοι μαζί όλα τα μέτρα για την προστασία μας, που ορίζει ο ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) και ο Π.Ο.Υ. ( Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας).
Παρακαλούμε ενημερώστε τους αποδέκτες σας και όσους πιστεύετε ότι μπορεί να ενδιαφέρονται για τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις.
Με όλη μου την εκτίμηση.
Χαρίλαος Ηλία Ερμείδης
Πρόεδρος 
Συλλόγου Ορειβασίας - Χιονοδρομίας - Αναρρίχησης 
Προστασίας Περιβάλλοντος Καλαβρύτων και 
Επίτιμος Πρόεδρος
του Ελληνικού Δικτύου των Φίλων της Φύσης ( NATUREFRIENDS GREECE)
Συντονιστής Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων .  
Τηλ. επικ. 6946.17.58.53. e-mail: xarilaosermeidis@gmail.com

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ





Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.