HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σημαντική συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο - ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ... ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Παπαδόπουλος Αθανάσιος, και ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόνοιας, Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης και Πολιτικής...



Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Παπαδόπουλος Αθανάσιος, και ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόνοιας, Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Καούρης Σπύρος, παρέλαβαν χθες, 5 Μαΐου, μια σημαντική προσφορά σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από τη γνωστή αλυσίδα super-market "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ".
Επίσης, καθ΄ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας υπήρξαν και άλλες παρόμοιες προσφορές από τα super-markets "Lidl", "Ρουμελιώτης" και "Κρητικός", από την Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών Αιγίου, τον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων, καθώς και από το προσωπικό του super-market "Ρουμελιώτης" στα Καλάβρυτα.
Τα συγκεντρωθέντα είδη θα διανεμηθούν τις επόμενες μέρες σε ευάλωτους οικονομικά πολίτες του δήμου μας.
Με βαθύ αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, τόσο ο Δήμαρχος, κ. Παπαδόπουλος, όσο και ο Αντιδήμαρχος, κ. Καούρης, ευχαριστούν από καρδιάς όλους όσους στήριξαν αυτή τους την προσπάθεια, συμβάλλοντας στην προαγωγή μιας ανθρωποκεντρικά υγιούς  κοινωνίας.


Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.