HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μονοήμερη Εκδρομή Καλάβρυτα - Ναύπλιο - Τολό

Μονοήμερη Εκδρομή στο ΝΑΥΠΛΙΟ  – Τολό με το Go Travel και με το  Neoplan tourliner 49+1+1θ Κυριακή 23/05/2021  Κόστος συμμετοχής 16€/άτομο...



Μονοήμερη Εκδρομή στο ΝΑΥΠΛΙΟ  – Τολό με το Go Travel και με το Neoplan tourliner 49+1+1θ
Κυριακή 23/05/2021 
Κόστος συμμετοχής 16€/άτομο (Περιλαμβάνεται Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής Ευθύνης)  
Κλείστε ΆΜΕΣΑ την θέση σας
τηλέφωνα κρατήσεων 6973805857-6945702043-6955472511  
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 
Συγκέντρωση εκδρομέων στο σιδηροδρομικό σταθμό Καλαβρύτων στις 07:00 και αναχώρηση για Ναύπλιο (μέσω εθνικής οδού 111) με ενδιάμεση στάση. 
Άφιξη στο Ναύπλιο γύρω στις 10:30 και πρώτη μας επίσκεψη στο Φρούριο του Παλαμηδίου.
Tο Παλαμήδι εκτός από απόρθητο φρούριο την εποχή της Βενετοκρατίας, αποτέλεσε και τόπο εκτέλεσης βαρυποινιτών καθώς και φυλακών. Tο 1833 φυλακίστηκε εκεί, σε έναν από τους επτά θολωτούς χώρους-κελιά, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με τη δήθεν κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. 
Στη συνέχεια μετάβαση με το λεωφορείο στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Περπατώντας στα γραφικά σοκάκια, μπορείτε να επισκεφτείτε τη Πλατεία Συντάγματος(ή Πλατεία Πλατάνου) όπου εκεί βρίσκονται το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Bουλευτικό(πρώτη βουλή των Ελλήνων) και το Τριανόν(το παλαιό τζαμί). Συνεχίζοντας τη βόλτα σας μπορείτε να δείτε τον Ιερό Ναό Αγ. Σπυρίδωνα (εκεί δολοφονήθηκε και ο Ιωάννης Καποδίστριας),  τον όμορφο παραλιακό δρόμο με τα πολλά καφε-ζαχαροπλαστεία, ή ακόμα και να κάνετε βόλτα με το καραβάκι  προς το Μπούρτζι ή βόλτα με το ανοιχτό τρενάκι στο κέντρο του Ναυπλίου. 
Το μεσημέρι, επίσκεψη στο Τολό και  ελεύθερος χρόνος στη παραλία για φαγητό, καφέ, βόλτα. 
Επιστροφή στα Καλάβρυτα (μέσω εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών) το βράδυ περίπου στις 20:00.
Μεταφορά με πολυτελές άνετο τουριστικό λεωφορείο της εταιρείας μας τηρώντας τις ταξιδιωτικές προδιαγραφές, υγειονομικά πρωτόκολλα και επιτρεπόμενη πληρότητα.

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.