Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Κερπινή η αφρόκρεμα της Ελληνικής Ποδηλασίας σε έναν υψηλού επιπέδου και άρτιας οργάνωσης αγώνα

Σε μια άρτια διοργάνωση και υψηλών απαιτήσεων και επιπέδου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 28 Μαΐου ο  Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης «Καν...



Σε μια άρτια διοργάνωση και υψηλών απαιτήσεων και επιπέδου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 28 Μαΐου ο Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης «Κανέλλος Κανελλόπουλος» Ανδρών – Εφήβων Καλάβρυτα - Κερπινή (11 χιλομέτρων). Ο αγώνας αυτός, ήταν ο πρώτος αγώνας στα πλαίσια του 43ου Ποδηλατικού Γύρου Θυσίας που θα κορυφωθεί την Κυριακή 30 Μαΐου με τον μεγάλο αγώνα Πάτρα - Καλάβρυτα.
Η σημερινή διοργάνωση άγγιξε τις 80 συμμετοχές με κορυφαία ονόματα της Ελληνικής ποδηλασίας και κορυφαίους συλλόγους από ολόκληρη την χώρα και πραγματοποιήθηκε με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Καλαβρύτων, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας της Π.Ε.Π.Α και της Α.Ε.Α.Ε. και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν.
Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος, η Χρύσα Γιαννοπούλου εκπρόσωπος της ENEL green power που είναι χορηγός της διοργάνωσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Νασιώτης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και άθλησης κος Φλογεράς.
Πριν από την έναρξη του αγώνα διενεργήθηκαν τεστ covid σε όλους τους αθλητές και συμμετέχοντες σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. 
Ο τερματισμός της δύσκολης, όσο και όμορφης διαδρομής, έγινε στην πλατεία της ιστορικής Κερπινής, όπου πραγματοποιήθηκαν οι απονομές και ακολούθησε γεύμα για τους αθλητές στην πλατεία του χωριού.
Σημαντικό ρόλο στην διεξαγωγή του αγώνα είχε το Α.Τ.Καλαβρύτων που συντόνισε όλη την κυκλοφορία για την ομαλή διεξαγωγή. Συνέβαλαν επίσης η Π.Υ.Καλαβρύτων, το ΕΚΑΒ Καλαβρύτων και οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Να σημειώσουμε οτι οι αγώνες περιλαμβάνονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνουν βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

Οι πρώτοι
Ο Μίλτος Γιαννούτσος ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης «Κανέλλος Καννελόπουλος», που άνοιξε το τριήμερο αγωνιστικό πρόγραμμα του 43ου Ποδηλατικού Γύρου «Θυσίας». Ο αναβάτης του ΑΟ Αίολος κάλυψε τα 11χλμ. της διαδρομής από τα Καλάβρυτα στην Κερπινή σε 21:21.07 και πήρε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη.
Δεύτερος ήταν ο Εμιλιάνο Βίλα (ΠΟ Βόλος), με τον  πρωταθλητή να σημειώνει 21:49.32. Ο Δημήτρης Χριστάκος συμπλήρωσε το τρίο των αθλητών που κατέβηκαν τα 22 λεπτά. Ο αναβάτης του ΑΣ Άλφα Καλλιθέας τερμάτισε σε 21:58.79, παίρνοντας και την 3η θέση στη γενική κατάταξη.

Δείτε εικόνες εικόνες και βίντεο από τον αγώνα όπως τα κατέγραψε η κάμερα του KΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS 





































Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.