HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σπ. Θεοχάρης: Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη των Δημοτικών Συμβούλων και των πολιτών του Δήμου Καλαβρύτων

Ανακοίνωση της Δημοτικής παράταξης "ΑΝΑΣΑ" Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη του ΔΣ Καλαβρύτων στην συνεδρίαση της 20-5-2021 ..( Θ...



Ανακοίνωση της Δημοτικής παράταξης "ΑΝΑΣΑ"
Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη του ΔΣ Καλαβρύτων στην συνεδρίαση της 20-5-2021 ..( Θέμα 4 :Περί έκφρασης Γνώμης για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο: «Κατασκευή και λειτουργία Αιολικού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) ισχύος 44 MW, στη θέση «΄Αγιος Αθανάσιος – Δριμώνας - Κούρπες» και των συνοδών του έργων, στη Δ.Ε. Καλαβρύτων, του Δήμου Καλαβρύτων, Π.Ε. Αχαΐας, της εταιρείας «ΑΙΟΛΙΚΗ ΛΙΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.»...) καλούμαστε να εκφράσουμε γνώμη ,που πλέον δεν έχει καμία ουσιαστική και τυπική υπόσταση ,γιατί η καταληκτική ημερομηνία διενέργειας όλων των γνωμοδοτήσεων των ενδιαφερομένων φορέων και υπηρεσιών ήταν η 29-4-2021 ( σχετ έγγραφο της επιτροπής περιβάλλοντος της ΠΔΕ ΑΠ. εισερχομένου στον Δήμο μας 2292/30-3-2021  ,παρατίθεται ) 
Αβίαστα μπαίνει το ερώτημα  ?
Γιατί κύριε Δήμαρχε και κ Πρόεδρε του Δ Σ αφήσατε να παρελθει ακόμα και η επιπλέον ( πέραν της 29-4-2021) προθεσμία των 20 ημερών για την εκφραση ουσιώδους αρνησης ( του Ν 4685/2020) και εισάγετε το θέμα στο ΔΣ στίς 20 -5-2021 παρα το γεγονός ότι η αρχική εισήγηση του Τμήματος έργων για να εισαχθεί το θέμα πρός συζήτηση είναι 2-4-2021 ( παρατίθετε ); 
 ...ΥΓ Μην προσπαθήσετε να κρυφτείτε  πίσω από  την επικαιροποιημένη εισήγηση  της 18-5-2021του τμήματος έργων μια  μέρα μετά την πρόσκληση του ΔΣ ρίχνοντας το μπαλάκι στους υπηρεσιακούς.... γιατί θα εκτεθείτε περισσότερο...!
Όσον αφορά την ουσία του Θέματος της συγκεκριμένης ΜΠΕ αλλά και του όλου ζητήματος ΑΠΕ στον Δήμο Καλαβρύτων θα τοποθετηθούμε στο Συμβούλιο .
Επειδή σας έχουμε  ικανούς να προσπαθήσετε να κρατήσετε "δύο  καρπούζια στην ίδια μασχάλη" πουλώντας πολιτική εκδούλευση και  καταψηφίζοντας την ΜΠΕ αφού έχετε κάνει ότι πρέπει για να μην έχει καμία αξία η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ,φροντίστε να μην τερματίσετε αυτή την "παράσταση" και να έχετε πειστικές απαντήσεις  !
Οι πολίτες του Σκεπαστού της Γουμένισσας των Λουσών της Κέρτεζης του Καλλιφωνίου (που είναι άμεσα θιγόμενοι ..) αλλά και όλου του Δήμου είμαι σίγουρος ότι καταλαβαν ακριβώς το "έργο" !
Το τι κατάλαβαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα φανεί κατα την συζήτηση του Θέματος ...!

ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΑΣΑ 

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.