HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εθελοντές, Πυροσβεστική και Πυροπροστασία έσωσαν τον "Πένταρχο" (ΦΩΤΟ)

Η έγκαιρη ειδοποίηση , η άμεση κινητοποίηση, η πολύ καλή πυροπροστασία που λειτούργησε καίρια και οι αρκετοί εθελοντές που βρέθηκαν εκεί γ...



Η έγκαιρη ειδοποίηση , η άμεση κινητοποίηση, η πολύ καλή πυροπροστασία που λειτούργησε καίρια και οι αρκετοί εθελοντές που βρέθηκαν εκεί για να συνδράμουν, έσωσαν ένα από τα πιό γνωστά καφέ της πόλης των Καλαβρύτων, τον "Πένταρχο"
Συγκεκριμένα, στις 3:15μμ καπνοί έζωσαν το κτίριο του καταστήματος που δεν ήταν σε λειτουργία, προερχόμενοι από τον χώρο αποθήκης καυσόξυλων. 
Οι πρώτοι που είδαν τους καπνούς (ένας εξ αυτών και ο Αντιδήμαρχος κ. Καούρης που περνούσε από το σημείο), ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Άμεσα κινητοποιήθηκαν τρία οχήματα με 6 άντρες και 1 όχημα της πολιτικής προστασίας του Δήμου, αλλά και αρκετοί πολίτες που είδαν από μακριά την φωτιά και έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια, όπως και ομάδα εργατών που εργάζονταν σε κοντινό σημείο. 
Το ευτύχημα οτι η πυροπροστασία του καταστήματος ενεργοποιήθηκε άμεσα και σε συνδυασμό με την άμεση επέμβαση η φωτιά δεν επεκτάθηκε στους κυρίους χώρους που μεγάλο μέρος ειναι από ξύλο.
Από την αρχή του χρόνου, οι πυρκαγιές σε οικήματα έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, έχοντας μέχρι τώρα καταγραφεί 5 πυρκαγιές, 3 από τις οποίες προκάλεσαν ολική καταστροφή σε οικίες.









 


Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.