HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων - Τα θέματα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, μέσω τηλεδιάσκεψης, την 20η του μηνός Μαΐου του έτους 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00, με τ...



Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, μέσω τηλεδιάσκεψης, την 20η του μηνός Μαΐου του έτους 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Περί έγκρισης της εισηγητικής έκθεσης A΄ Τριμήνου υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2021.
2. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικον. έτους 2021.
3. Περί απαλλαγής δημοτικών τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων στις επιχειρήσεις του Δήμου που διέκοψαν ή περιόρισαν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους, λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, βάσει της ΠΝΠ ΦΕΚ 68/τΑ΄/20-3-2020 του άρθρου 2, παρ. 8.
4. Περί έκφρασης Γνώμης για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο: «Κατασκευή και λειτουργία Αιολικού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) ισχύος 44 MW, στη θέση «΄Αγιος Αθανάσιος – Δριμώνας - Κούρπες» και των συνοδών του έργων, στη Δ.Ε. Καλαβρύτων, του Δήμου Καλαβρύτων, Π.Ε. Αχαΐας, της εταιρείας «ΑΙΟΛΙΚΗ ΛΙΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» (ΠΕΤ 2101459028).
5. Περί έγκρισης Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, εξ’ αιτίας δασικών πυρκαγιών με την κωδική ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ» του Δήμου Καλαβρύτων.
6. Περί ορισμού εκπροσώπων του Δήμου μετά των αναπληρωτών τους στις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Καλαβρύτων για τη συμμετοχή του στη σύνταξη των Εσωτερικών κανονισμών λειτουργίας των, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγρ. 1 του άρθρου 37 του Ν.4692/2020 (ΦΕΚ 111/Α΄/12-6-2020). (Ν.4735/20 άρθρο 40 παρ. 1.ζ).
7. Περί ορισμού εκπροσώπου του Δήμου για τη συγκρότηση της επιτροπής του άρθρου 4 του Ν.674/1977, επέκτασης του αναδασμού στις κοιλάδες Βουραϊκού και Αροάνιου.
8. Περί ανανέωσης της σύμβασης μίσθωσης του Δήμου με την COSMOTE-ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ Α.Ε., δημοτικού ακινήτου 500 τ.μ., για τον Σταθμό Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας (5267 ΣΤΡΕΖΟΒΑ_χ) στη θέση «Αι Μάμας», της Δ.Ε. Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων».
9. Περί του 41ου Πανελλήνιου Περάσματος του Φαραγγιού του Βουραϊκού.
10. Περί ιδιοποίησης (αυθαίρετη κατάληψη και περίφραξη) τμήματος δημοτικού χώρου και δημοτικού δρομίσκου στην Κοινότητα Αγραμπέλων Δ.Ε. Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων από τους ιδιώτες αδελφούς Παναγιωτόπουλου Διονύσιο και Ιωάννη.
11. Περί της από 13/05/2021 αίτησης των κ.κ. Αντώνη και Γεωργίου Σχοινά για αναθεώρηση Γεν. Πολεοδ. Σχεδίου Πόλεως Καλαβρύτων.

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.