HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους άνω των 18 με το Johnson & Johnson

Την δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού προκειμένου να κάνουν το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson έχουν οι άνω των 18. Την ίδια ώρ...



Την δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού προκειμένου να κάνουν το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson έχουν οι άνω των 18.
Την ίδια ώρα, οι ηλικίες 30-34 μπορούν να εμβολιαστούν με όλα τα σκευάσματα που είναι διαθέσιμα στη χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα των ραντεβού για το εμβόλιο της Johnson & Johnson είχε ανοίξει εδώ και ημέρες για τους ενήλικους κατοίκους των νησιών.

Πώς προγραμματίζω ραντεβού
-Εάν είναι εγγεγραμμένος στην άυλη συνταγογράφηση θα του έρχεται αυτόματα μήνυμα και το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να επιβεβαιώσει το ραντεβού:
-Έπειτα από σύνδεση με στοιχεία TAXIS στην ιστοσελίδα http://emvolio.gov.gr.
-Επιβεβαιώνοντας το προτεινόμενο ραντεβού μέσω SMS στον πενταψήφιο κωδικό αποκλειστικής χρήσης 13034.
-Για τους πολίτες, που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα τεχνολογικά μέσα, με επίσκεψη στα ΚΕΠ ή φαρμακεία.
Ο πολίτης θα λαμβάνει τον μοναδικό κωδικό-αριθμό ραντεβού, καθώς και το QR Code, ανάλογα με τον τρόπο που προγραμμάτισε το ραντεβού. Σημειώνεται ότι μέσω της εφαρμογής των ραντεβού προγραμματίζεται ταυτόχρονα και ο επαναληπτικός εμβολιασμός.
Τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία του ραντεβού, ο πολίτης θα λαμβάνει email και SMS υπενθύμισης για την ημέρα και ώρα ραντεβού μαζί με link για το website που έχει κατάλληλες γενικές οδηγίες προετοιμασίας (π.χ. να μην έχει πυρετό, να έχει μαζί του τον κωδικό κ.λπ.), αλλά και ειδικές οδηγίες ανάλογα με το εμβόλιο που θα χρησιμοποιηθεί.

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.