Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Champions League: Οι Γάλλοι επιβλήθηκαν με 3-2 της Μπάγερ μέσα στο Μόναχο

Φαβορί για την πρόκριση στους «4» του Champions League έγινε η Παρί μετά το 3-2 επί της Μπάγερν στο Μόναχο. Οι Γάλλοι, οι οποίοι ήθελαν και ...



Φαβορί για την πρόκριση στους «4» του Champions League έγινε η Παρί μετά το 3-2 επί της Μπάγερν στο Μόναχο.
Οι Γάλλοι, οι οποίοι ήθελαν και θέλουν εκδίκηση για την ήττα τους στον περσινό τελικό, μπήκαν φουριόζοι στο ματς και αφού προειδοποίησαν στο 2′ με το δοκάρι στην κεφαλιά του Τσούπο-Μότινγκ, «χτύπησαν» στο 3′ με τον Μπαπέ μετά την ασίστ του Νεϊμάρ (0-1)! Ήταν το τέλειο ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στη συνέχεια περίμεναν την αντίδραση των Βαυαρών.
Η Μπάγερν άγγιξε την ισοφάριση στο 19′ με την κοντινή κεφαλιά του Γκορέτσκα, απείλησε στο 20′ με το δυνατό σουτ του Παβάρ, προσπάθησε να πιέσει και τελικά στο 28′ υπέστη σοκ, αφού είδε τον ξεχαμένο Μαρκίνιος να κάνει το 0-2 μετά τη σέντρα του Νεϊμάρ! Δύο λεπτά μετά, πάντως, ο σκόρερ αποχώρησε λόγω τραυματισμού, ενώ νωρίς-νωρίς άρχισαν τις αλλαγές και οι Γερμανοί.

Ο Χάνσι Φλικ προσπαθούσε να διορθώσει από τον πάγκο τα πράγματα και στο 37′ σίγουρα ένιωσε καλύτερα βλέποντας τον Τσούπο-Μότινγκ να μειώνει σε 1-2 με κεφαλιά, ξαναβάζοντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52′ όμως, λίγο έλειψε να… βγει οριστικά, αφού οι Νεϊμάρ και Ντι Μαρία είχαν μεγάλη διπλή ευκαρία για το 1-3.
Δεν το έκαναν όμως και το… μετάνιωσαν πικρά στο 60′, όταν ο Κίμιχ σέντραρε και ο Μίλερ με κεφαλιά έγραψε το 2-2! Το μομέντουμ φαινόταν πως ήταν υπέρ της Μπάγερν, αλλά το παιχνίδι ήταν εντελώς ανοιχτό και επιβεβαιώθηκε και στο 68′ με το δεύτερο γκολ του Μπαπέ για το 2-3 της Παρί, σε μια υποδειγματική αντεπίθεση.
Από εκείνο το σημείο και ως το τέλος της αναμέτρησης η Μπάγερν πίεσε για την ισοφάριση αλλά έχασε όσες ευκαιρίες έφτιαξε, με την Παρί να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη και να έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ημιτελικούς.
Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Σούλε (42′ Μπόατενγκ), Αλάμπα, Ερναντέζ, Γκορέτσκα (33′ Ντέιβις), Κίμιχ, Σανέ, Μίλερ, Κομάν, Τσούπο-Μότινγκ.
Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Νταγκμπά, Μαρκίνιος (30′ Ερέρα), Κιμπεμπέ, Ντιαλό (46′ Μπάκερ), Ντανίλο, Γκέιγ, Ντι Μαρία (71′ Κιν), Νεϊμάρ (90′ Ραφίνια), Ντράξλερ, Μπαπέ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.