Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Κλειδώθηκαν μέσα σε καφετέρια για να μην τους πιάσει ο έλεγχος, αλλά το πλήρωσαν ακριβά...

Απίστευτο σκηνικό στα Δεμένικα Πατρών στη διάρκεια ελέγχου από την αστυνομία σε καφενείο της περιοχής για τις απαγορεύσεις του κορωνοϊού. Σύ...



Απίστευτο σκηνικό στα Δεμένικα Πατρών στη διάρκεια ελέγχου από την αστυνομία σε καφενείο της περιοχής για τις απαγορεύσεις του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με το thebest.gr, χθες το βράδυ εντοπίστηκαν αρκετά άτομα να βρίσκονται στο εσωτερικό του καφε. Μόλις ο ιδιοκτήτης και οι θαμώνες είδαν τα τρια περιπολικά που πήγαν στο σημείο για έλεγχο, κλειδώθηκαν στο κατάστημα.
Οι αστυνομικοί παρέμειναν στον εξωτερικό χώρο μέχρι να έρθει εισαγγελέας που έδωσε εντολή να ανοίξει η πόρτα του καταστήματος. Τελικά ο κλειδαράς που ειδοποιήθηκε από τις αρχές άνοιξε την είσοδο και άρχισε η επίδοση προστίμων σε έξι πελάτες (300 ευρώ για μη χρήση μάσκας και 300 για μετακίνηση) και 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη, ο οποίος θα περάσει και από αυτόφωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.