HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδρίαση Δικτύου ΣΕΑΔΕ, αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων και διαδικτυακά

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας της ΠΔΕ κ. Φωκίων Ζαΐμης και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπο...



Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας της ΠΔΕ κ. Φωκίων Ζαΐμης και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, προσκαλούν τα μέλη του Δικτύου: «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα» σε συνάντηση την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 και ώρα 18:30, η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων αλλά και διαδικτυακά. Στη δια ζώσης συνάντηση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας.

Θέματα ημερήσιας διάταξης: 
Χαιρετισμός Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιάννη Τσακίρη.
Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας κ. Φωκίωνα Ζαΐμη.
Χαιρετισμός Προϊσταμένης Διεύθυνσης Υποστήριξης Δράσεων Έρευνας και Καινοτομίας/ΔΥΔΕΚ/ΓΓΕΚ κας Αφροδίτης Πατρώνη. 
Χαιρετισμός δημάρχου Καλαβρύτων κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου.
Παρουσίαση σχεδίου δράσης για μελλοντικά έργα υποδομών στο Δήμο Καλαβρύτων.
o Παρουσίαση: Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος.
Νέα Δράση ΕΣΠΑ «Στήριξη Νεοφυών Επιχειρήσεων Εθνικού Μητρώου Elevate Greece για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19».
o Εισηγητές: κα. Θεώνη Σοφιανοπούλου, προϊσταμένη του τμήματος Καινοτομίας της Διεύθυνσης Υποστήριξης Δράσεων Έρευνας και Καινοτομίας/ΔΥΔΕΚ της ΓΓΕΚ και ο κ. Κωνσταντίνος Απέργης, στέλεχος του ίδιου τμήματος.
Νέο τετραετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 2020 – 2023.
o Εισηγητές: Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας κ. Φωκίωνας Ζαΐμης, Σπύρος Συρμακέσης, καθηγητής τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. 
Λοιπά θέματα

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://forms.gle/TttsVpMHA4wm87iu9

Σε περίπτωση που προτίθεστε να παρακολουθήσετε τη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης (e-presence) παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας στείλουμε ηλεκτρονική πρόσκληση.


Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.