HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Κατεπείγουσα Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την υποβάθμιση του Λαβάρου στη Παρέλαση της Αθήνας

Σας προσκαλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ. 5 του ν. 3852/2010 «Καλλικράτης», (1η έκτακ...



Σας προσκαλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ. 5 του ν. 3852/2010 «Καλλικράτης», (1η έκτακτη συνεδρίαση του 2021) του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης, {σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού covid-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του (ΦΕΚ αριθ. Φυλ. 55/Α΄/11-03-2020), του με αριθ. πρωτ. 18318/13-03-2020 εγγράφου του Υφυπουργού Εσωτερικών και της Εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, υπ’ αριθμ. 40 Α.Π.: 20930/31-03-2020, της με αριθ. 426/Α.Π.: 77233/13.11.2020 (Α.Δ.Α.: 6ΩΚΛ46ΜΤΛ6-ΥΔ4) εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, (εδαφ. 2.), καθώς και τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών από 1η/12-03-2020 έως και 33η/11-2-2021, συνέχεια των μέτρων και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού (covid-19), στο δημοτικό πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία (πλατεία Πετιμεζαίων) των Καλαβρύτων, την 5η του μηνός Απριλίου του έτους 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
Περί του ζητήματος που ανέκυψε, με την υποβάθμιση του Λαβάρου στη Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα και τις εν γένει μεθοδεύσεις που αναθερμαίνονται από κάποιες πλευρές, με σκοπό την παραποίηση της Ιστορικής Πραγματικότητας της έναρξης της Επανάστασης του 1821.
O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Θεόδωρος Νασιώτης

Η συνεδρίαση αυτή έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα με αφορμή το ζήτημα που ανέκυψε, με την υποβάθμιση του Ιερού Συμβόλου, του Λαβάρου της Αγίας Λαύρας στη Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, αλλά και ύστερα από την αναθέρμανση μεθοδεύσεων που για πολλοστή φορά επιχειρούν την παραποίηση της ιστορικής πραγματικότητας της έναρξης της Επανάστασης του 1821, και ύστερα από αίτημα του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Αθανασίου Παπαδόπουλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
- κ. ΔΗΜΑΡΧΟ για να λάβει γνώση της διαδικασίας της συνεδρίασης που θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης.
- Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας, κ.κ. Ιερώνυμο.
- Πανοσιολογιότατο Καθηγούμενο Ι.Μ. Αγίας Λαύρας, π. Ευσέβιο Σπανό.
- Πανοσιολογιότατο Καθηγούμενο Ι.Μ. Μεγάλου Σπηλαίου, π. Καλλίνικο Αποστολόπουλο.
- Βουλευτές Αχαΐας, κ.κ.: 1) Τσιγκρή ΄Αγγελο, 2) Ανδρέα Κατσανιώτη, 3) Ιάσσωνα Φωτήλα, 4) Χριστίνα Αλεξοπούλου, 5) Αλέξιο Τσίπρα, 6) Αναγνωστοπούλου Αθανασία, 7) Κων/νο Μάρκου, 8) Γεώργιο Παπανδρέου και 9) Νικόλαο Καραθασόπουλο.
- Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριος Φαρμάκη.
- Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Διοίκησης και ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Ανδρέα Φίλια.
- Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Επιχειρηματικότητας ΄Ερευνας και Καινοτομίας, κ. Φωκίωνα Ζαΐμη.
- Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Νικόλαο Κοροβέση.
- Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, κ. Χαράλαμπο Μπονάνο.
- Επίτιμο Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου, κ. Αθανάσιο Κατσιρώδη.
- Επίτιμο Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, κ. Αναστάσιο Κανελλόπουλο.
- Βοηθό Δημάρχου Καλαβρύτων και πρώην Υπουργό, κ. Ανδρέα Φούρα.
- Περιφερειακό Σύμβουλο Δυτικής Ελλάδας καιν πρώην Νομάρχη Αχαΐας, κ. Δημήτριο Κατσικόπουλο.
- Νομικό Σύμβουλο Δήμου, κ. Γεώργιο Πεντζιά.
- ΄Ολους τους Συλλόγους-Ενώσεις και Φορείς της περιφέρειας του Δήμου Καλαβρύτων.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
1. Στους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους που αποστέλλεται η Πρόσκληση όπως προβλέπεται, για να λάβουν γνώση του θέματος της ημερήσιας διάταξης, καθώς επίσης και e-mail, με οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν για την συμμετοχή τους στην διεξαγωγή της 1ης κατεπείγουσας - έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων στις 05-04-2021, ώρα: 12.00, μέσω τηλεδιάσκεψης.
2. Οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, που δεν έχουν την δυνατότητα συμμετοχής τους στην διεξαγωγή της 1ης κατεπείγουσας - έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων μέσω τηλεδιάσκεψης, μπορούν να αποστείλουν την ψήφο τους για το θέμα, προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θ. Νασιώτη, είτε με τηλεομοιότυπο (ΦΑΞ) στον αριθμό 26920 23330 υπ’ όψη Νασιώτη, είτε με μήνυμα Κιν. τηλεφωνίας στον αριθμό 6973030086, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) , στη Διεύθυνση: lakisnasiotis@gmail.com ή prekoytis@1363.syzefxis.gov.gr (γραφείο Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου).
3. Στους κ. κ. Προέδρους Κοινοτήτων Δήμου Καλαβρύτων που αποστέλλεται η Πρόσκληση όπως προβλέπεται, για να λάβουν γνώση και μόνον, του θέματος της ημερήσιας διάταξης.
4. Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί με χρήση του συστήματος ZOOM που προμηθεύτηκε ο Δήμος Καλαβρύτων και θα ακολουθήσουν οδηγίες προς τους Δημοτικούς Συμβούλους για την εφαρμογή της από την υπηρεσία του Δήμου.
5. Η πρόσκληση αυτή δημοσιεύεται και στην ιστοσελίδα του Δήμου μας: kalavrita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.