HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανδρέας Φούρας: Ποιός θα λογοδοτήσει, για την θρησκευτική ασέβεια που ξεπερνάει κατά πολύ τον "αντιλαυρισμό"

Αιχμηρό σχόλιο από τον Ανδρέα Φούρα, σχετικά με την πρόσφατη παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα και στη μετατόπιση  του λαβάρου της Αγίας ...



Αιχμηρό σχόλιο από τον Ανδρέα Φούρα, σχετικά με την πρόσφατη παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα και στη μετατόπιση  του λαβάρου της Αγίας Λαύρας από την κεφαλή της  παρέλασης της 25ης Μαρτίου στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια της εθνικής παλιγγενεσίας.

«Προφανώς και δεν πιστεύω πως ο τυπικά υπεύθυνος για την παρέλαση αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρος είναι αυτός που σκηνοθέτησε την παρέλαση ούτε φυσικά ότι είναι ο λογογράφος των συνοδευτικών κειμένων που ανέγνωσε ο (σ.σ. Μεσολογγίτης) παρουσιαστής Ν. Αλιάγας. Μας οφείλει όμως μιαν απάντηση και ελπίζω πως η Βουλή των Ελλήνων έχει βουλευτές να τον υποχρεώσουν σε απάντηση» αναφέρει σε δήλωσή του την οποία ανήρτησε και στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

«Είναι ιστορικό δεδομένο πως αντίγραφο του Λαβάρου της Αγίας Λαύρας ήταν πάντα στην κεφαλή των παρελάσεων για την 25η Μαρτίου. Ποιός τελικά ασεβής, προς την ιστορία και την παράδοση, αποφάσισε να στριμώξει ένα κακέκτυπο λαβάρου (που το βρήκαν αυτό που εμφάνισαν) στην δεύτερη σειρά; Ποιός επίσης, θα λογοδοτήσει, για την θρησκευτική ασέβεια που ξεπερνάει κατά πολύ τον ‘αντιλαυρισμό’ του κειμενογράφου» αναφέρει. Επισημαίνοντας επίσης ότι ο παρουσιαστής «ξέχασε, την ημέρα του Ευαγγελισμού ,τα σύμβολα της πίστης μας που κοσμούσαν πολλές σημαίες και ιδίως το λάβαρο της Αγίας Λαύρας;»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.