HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κωνσταντίνος Νικολόπουλος: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  Προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος  Κύριε Περιφερειάρχα, Με πολλή μεγάλη θλίψη παρακολουθήσαμε εμείς οι Καλαβρυτινοί και ...



ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

Προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος 

Κύριε Περιφερειάρχα,

Με πολλή μεγάλη θλίψη παρακολουθήσαμε εμείς οι Καλαβρυτινοί και όλοι οι πανέλληνες το θλιβερό συμβάν στην παρέλαση της Αθήνας στις 25 Μαρτίου, με την προσβολή που έγινε του Λαβάρου της Ελληνικής Επαναστάσεως μπροστά στα μάτια επισήμων και ξένων, και όσων επίσης παρακολούθησαν την επετειακή παρέλαση της διακοσιετηρίδος από της Εθνικής Ανεξαρτησίας. Αντί αυτό να προηγείται όπως έπρεπε και γινόταν πάντα άλλων σημαιών, υποβιβάστηκε πίσω από μπαϊράκια.

Επειδή το Λάβαρο της Επαναστάσεως του 1821 δεν είναι μόνο εκκλησιαστικό κειμήλιο, αλλά και Εθνικό και υπόκειται και στις δικές σας αρμοδιότητες ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος όπου υπάγονται και τα Καλάβρυτα, παρακαλούμε να ενεργήσετε άμεση έρευνα για την αποκατάσταση της αλήθειας. Γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε καμιά ενημέρωση από τους υπεύθυνους τοπικούς, εκκλησιαστικούς και πολιτικούς φορείς του τόπου μας.

Και όλα αυτά για να μην ξαναεπαναληφθεί αυτό το θλιβερό φαινόμενο της προσβολής του Εθνικού κειμηλίου του Έθνους μας.

Κωνσταντίνος Νικολόπουλος-Καμενιανίτης

Πρόεδρος του Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών- Δεσινιωτών Καλαβρύτων


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.