HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ελεύθερες από την Δευτέρα 3 Μαΐου οι διαδημοτικές μετακινήσεις

Από τη Δευτέρα 3 Μαΐου θα αποτελέσει παρελθόν ο περιορισμός των διαδημοτικών μετακινήσεων. Η κυβερνητική πρόταση είναι τη Δευτέρα του Πάσχ...



Από τη Δευτέρα 3 Μαΐου θα αποτελέσει παρελθόν ο περιορισμός των διαδημοτικών μετακινήσεων. Η κυβερνητική πρόταση είναι τη Δευτέρα του Πάσχα να καταργηθούν τα sms, καθώς δεν μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί κανόνες, δηλαδή να στέλνεις μήνυμα π.χ. για τον φούρνο αλλά όχι για το εστιατόριο ή την καφετέρια.
Υπενθυμίζεται ότι, μέχρι τώρα, η απαγόρευση διαδημοτικών μετακινήσεων ισχύει τις καθημερινές, εξαιρουμένων των μετακινήσεων σε κομμωτήρια και καταστήματα. Επίσης, οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο, επιτρέπονται τα Σαββατοκύριακα στο πλαίσιο της μετακίνησης για σωματική άσκηση με τον κωδικό «6».
Ήδη στο θέμα αναφέρθηκε και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, επισημαίνοντας πως από τη Δευτέρα 3 Μαΐου που ανοίγει η εστίαση θα επιτρέπονται και οι διαδημοτικές μετακινήσεις, ενώ ο πολίτης δεν θα χρειάζεται να στέλνει sms για να πάει σε κάποιο εστιατόριο ή μπαρ.
Aκόμη, υπογράμμισε πως τα καταστήματα με εξωτερικούς χώρους και καθήμενους πελάτες, θα είναι ανοικτά μέχρι τις 23:00, όταν θα ξεκινά και η απαγόρευση κυκλοφορίας.
Νωρίτερα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο ωράριο των εστιατορίων και εξήγησε ότι οι πολίτες πρέπει στις 23.00 να είναι σπίτι, ενώ οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων εξαιρούνται της απαγόρευσης αυτής. 

Παράλληλα, τόνισε πως οι εμβολιασμοί κρίνουν και την κατάργηση των sms.

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.