HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χρήστος Γιαννόπουλος: Βίντεο με στιγμές και δράσεις 2020 χορευτικού τμήματος Δήμου Πάτρας

Η σημερινή κοινωνική πραγματικότητα κάτω από το μαύρο πέπλο της πανδημίας είναι για όλους μας οδυνηρή σε οικονομικό και πνευματικό επίπεδο α...

Η σημερινή κοινωνική πραγματικότητα κάτω από το μαύρο πέπλο της πανδημίας είναι για όλους μας οδυνηρή σε οικονομικό και πνευματικό επίπεδο αλλά πάνω απ΄ όλα σε επίπεδο πανανθρώπινων αξιών. Η θυσία της ανθρώπινης ζωής μπροστά στο κέρδος είναι καθημερινή πρακτική ενός απάνθρωπου εκμεταλλευτικού συστήματος. Η επιβολή του νόμου της σιωπής με ψυχολογική τρομοκρατία από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και σωματική από τις δυνάμεις καταστολής είναι στην ημερήσια διάταξη. 

Κι εμείς καλούμαστε μέσα σ΄ αυτή την ζοφερή πραγματικότητα να δώσουμε τις δικές μας απαντήσεις για ένα καλύτερο αύριο έτσι όπως μας αξίζει με το τρόπο που εμείς ξέρουμε χορεύοντας και τραγουδώντας.

Κρατώντας όλα τα μέτρα για την ασφάλεια όλων, όπως άλλωστε κάναμε σε κάθε μας δραστηριότητα μέχρι σήμερα, περιμένουμε έτοιμοι, δυνατοί και προετοιμασμένοι να καλύψουμε το χαμένο πολιτιστικό έδαφος με χορούς και τραγούδια σε κάθε πλατεία, σε κάθε γειτονιά ανασαίνοντας από την ανάσα των ανθρώπων τους  φέρνοντας τον ούριο άνεμο για ζωή και  δημιουργία βάζοντας το δικό μας λιθαράκι στον αγώνα για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δασκάλους και τα στελέχη του χορευτικού μας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα μας τα μέλη παλιούς και καινούριος ψυχαγωγίας και εντατικά στα παιδιά των παιδικών μας στο εφηβικό στους γονείς τους στην δημοτική αρχή στον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη στον Πολιτιστικό οργανισμό αλλά και όλους όσους μας παρακολουθούν και μας στηρίζουν δίνοντάς μας δύναμη και κουράγιο για να συνεχίζουμε. 

Υγεία σε όλους και καλή αντάμωση στα δικά μας μουσικοχορευτικά μονοπάτια του χτες και του αύριο.

Ο υπεύθυνος του Χορευτικού Τμήματος

Χρήστος Γιαννόπουλος 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.