Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υποχρεωτικά για μαθητές και εκπαιδευτικούς τα self tests κορονοϊού

Στο σπίτι και όχι στα φαρμακεία θα διενεργούνται τα self test κορονοϊού, ενώ αυτά θα είναι υποχρεωτικά για μαθητές και εκπαιδευτικούς, σύμφω...



Στο σπίτι και όχι στα φαρμακεία θα διενεργούνται τα self test κορονοϊού, ενώ αυτά θα είναι υποχρεωτικά για μαθητές και εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε στη Βουλή.

Όπως μετέδωσε το Star, με τη συγκεκριμένη ρύθμιση στο νομοσχέδιο ικανοποιήθηκε το αίτημα των φαρμακοποιών να μην διενεργούνται self test στα φαρμακεία, οπότε ο πολίτες θα το κάνουν μόνοι τους, στο σπίτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το self test θα είναι υποχρεωτικό για μαθητές και εκπαιδευτικούς ώστε να υπάρξει μεγαλύτερο δίχτυ ασφαλείας στα σχολεία που αναμένεται να ανοίξουν στα μέσα Απριλίου.

Το τεστ θα γίνεται μια φορά την εβδομάδα, ενώ για να μπορεί να ελεγχθεί κάποιος μαθητής ότι πράγματι το έκανε και ποιο είναι το αποτέλεσμα, υπάρχει η πρόταση να προσκομίζουν βεβαίωση οι γονείς, όπου θα δηλώνουν ότι πραγματοποίησε το τεστ και ότι το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.