Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο στην Πάτρα - Επίσκεψη Χαρδαλιά

«Κλείδωσε» η απόφαση για την τοποθεσία του mega εμβολιαστικού κέντρου της Πάτρας, το οποίο πρόκειται να στεγαστεί σε κτίριο των εγκαταστάσε...

«Κλείδωσε» η απόφαση για την τοποθεσία του mega εμβολιαστικού κέντρου της Πάτρας, το οποίο πρόκειται να στεγαστεί σε κτίριο των εγκαταστάσεων του Οργανισμού Λιμένος Πατρών.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, επιθεώρησε στη χθεσινή επίσκεψή του τους χώρους, ενώ αυτήν την ώρα είναι σε σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο δήμαρχος Πάτρας είχε ενημερωθεί ότι υπήρχε ενδιαφέρον για έναν άλλον χώρο, κάτω από το Παμπελοποννησιακό, ωστόσο εξαιτίας τού ότι οι συγκεκριμένοι χώροι ήταν υπόγειοι, το σχέδιο αυτό εγκαταλείφθηκε, με τα βλέμματα να στρέφονται στις χρηστικότερες και προσβασιμότερες εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, που βρίσκονται στο λεγόμενο «νέο λιμάνι» της Πάτρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.