HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανοίγει το λιανεμπόριο - Ελεύθερες τα Σαββατοκύριακα οι διαδημοτικές μετακινήσεις

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5 Απριλίου και των διαδημοτικών μετακινήσεων με κωδικό 6 για άσκηση από το Σάββατο 3 Απριλίου κα...

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5 Απριλίου και των διαδημοτικών μετακινήσεων με κωδικό 6 για άσκηση από το Σάββατο 3 Απριλίου και μόνο για τα Σαββατοκύριακα, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.
Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας αναφέρθηκε στην πίεση που ασκείται στα νοσοκομεία, ανακοινώνοντας ότι το Θριάσιο μετατρέπεται σε all covid νοσοκομείο, καθώς και την ενεργοποίηση άλλων 51 κλινών ΜΕΘ, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της πανδημίας στην Αττική.
Όσον αφορά στα σχολεία, στα πολυκαταστήματα και τα εμπορικά κέντρα, ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε ότι θα επανεξεταστούν την επόμενη εβδομάδα, με στόχο κάποιες τάξεις στα σχολεία να ανοίξουν στις 12 Απριλίου. Για τα self test, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστσίας είπε ότι θα αρχίσει η διαθεσιμότητά τους από την επόμενη εβδομάδα.
Παρακολουθείστε το βίντεο με τις ανακοινώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.