HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση Κέντρου Νεότητας Δήμου Καλαβρύτων

Ο Δήμος Καλαβρύτων και το Κέντρο Κοινότητας , λόγω των δυσμενών συνθηκών που προέρχονται από την πανδημία Covid-19, υπενθυμίζει ότι η προσέλ...



Ο Δήμος Καλαβρύτων και το Κέντρο Κοινότητας , λόγω των δυσμενών συνθηκών που προέρχονται από την πανδημία Covid-19, υπενθυμίζει ότι η προσέλευση των πολιτών στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καλαβρύτων γίνεται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας αποκλειστικά. ΄Υστερα από την αξιολόγηση των περιστατικών θα προβούμε σε προγραμματισμό ραντεβού, όπου ο κάθε πολίτης θα προσέρχεται τηρώντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις υγιεινής. 
Στα τηλέφωνα : 2692022276 - 2692084405
Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι για την ψυχολογική στήριξη των πολιτών πραγματοποιείται δια μέσου διαδικτυακών συνεδριών. Γνωρίζουμε πως οι επιπτώσεις του Covid-19 έχουν συμβάλει στην ψυχική καταπόνηση και απομόνωση. 
Κάθε δημότης που αποζητά μία παραπάνω ψυχολογική στήριξη μπορεί να επικοινωνεί στα τηλέφωνα 2692084405 - 2692022276 ή στη διαδικτυακή πλατφόρμα, Facebook: Κέντρο Κοινότητάς Δήμου Καλαβρύτων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.