HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εμβληματικά η πρώτη πρόσκληση των εκδηλώσεων στον Ηγούμενο της Ιστορικής Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας

Κυκλοφόρησε το πρόγραμμα του Δήμου Καλαβρύτων για τις επετειακές εκδηλώσεις των 200 χρόνων από την έναρξη του αγώνα για την ελευθερία και σε...



Κυκλοφόρησε το πρόγραμμα του Δήμου Καλαβρύτων για τις επετειακές εκδηλώσεις των 200 χρόνων από την έναρξη του αγώνα για την ελευθερία και σε έντυπη μορφή σε ένα καλαίσθητο πολυσέλιδο φυλλάδιο με όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου, φωτογραφικό υλικό και την πρόσκληση του Δημάρχου.

Οι εκδηλώσεις του Μαρτίου λόγω των μέτρων προστασίας από την πανδημία, θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία κόσμου, ωστόσο το πρόγραμμα βγήκε όπως θα έπρεπε με όλες τις εκδηλώσεις σε μια χρονιά εμβληματική αφού γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την εθνική μας Παλιγγενεσία.

Σήμερα το απόγευμα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτη, επισκέφθηκαν την ιστορική Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας για να παραδώσουν ιδιοχείρως και εμβληματικά την πρώτη πρόσκληση στον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής γέροντα Ευσέβιο. 

Να σημειώσουμε ότι σε ηλεκτρονική μορφή έχουν ήδη αποσταλεί οι προσκλήσεις σε όλους τους επισήμους. 

Δείτε την πρόσκληση ΕΔΩ

  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.