HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δέκα αθλητές της Πάτρας στα χνάρια του Π.Π.Γερμανού - Έτρεξαν από Πάτρα - Καλάβρυτα μέσα από το μονοπάτι

Δέκα ερασιτέχνες αθλητές, για να τιμήσουν την 25η Μαρτίου, πραγματοποίησαν ένα πραγματικό άθλο, αφού έτρεξαν και περπάτησαν από Πάτρα έως Κ...

Δέκα ερασιτέχνες αθλητές, για να τιμήσουν την 25η Μαρτίου, πραγματοποίησαν ένα πραγματικό άθλο, αφού έτρεξαν και περπάτησαν από Πάτρα έως Καλάβρυτα, ακολουθώντας το μονοπάτι του Π.Π.Γερμανού. Ένα ιστορικό μονοπάτι, από Πάτρα, Νεζερά, Μακελλαριά, Φλάμπουρα, Κούτελη Καλάβρυτα, μια διαδρομή 57 χιλιομέτρων.
Οι δέκα αθλητές μέλη του συλλόγου "Μπαρουτοκαπνισμένοι Πάτρας" ξεκίνησαν στις 6 τα ξημερώματα από το "Αχάια Κλάους" και περίπου στις 5 το απόγευμα έφτασαν στα Καλάβρυτα, όπου τους περίμενε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Καλαβρύτων κ. Μενούνος, μπροστά από το νέο Πολύκεντρο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης. 
Ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας, τονίζοντας οτι τέτοιες προσπάθειες είναι άξιες επαίνου και η δημοτική αρχή θα στηρίξει στο μέλλον, ώστε το ιστορικό μονοπάτι να αναδειχθεί και να αποτελέσει σημείο αναφοράς, τόσο για την ιστορικότητά του, όσο για ενναλακτικές μορφές αθλητισμού και πεζοπορίας. 
Σε όλους τους συμμετέχοντες, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα από τον Δήμο και τα ανάλογα φιλέματα

Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν, οι Καμίσης Παναγιώτης, Ντούσκας Βασίλης, Περδίκης Περικλής, Πυργάς Ιωάννης, Μανέτας Βασίλης, Ζεβουδάκης Σωτήρης, Αλεξίου Περικλής, Καλογεράς Γιώργος, Σινούρης Παναγιώτης και Δαλιάνης Γιώργος, όλοι από την Πάτρα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.