HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Να παραχωρηθεί το περίπτερο του πεζόδρομου στο Μουσείο

Mε επιστολή προς την Δημοτική Αρχή και το Τοπικό Συμβούλιο Καλαβρύτων ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαβρύτων ζητά την παραχώρηση του περιπτέρου που...


Mε επιστολή προς την Δημοτική Αρχή και το Τοπικό Συμβούλιο Καλαβρύτων ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαβρύτων ζητά την παραχώρηση του περιπτέρου που βρίσκεται στον πεζόδρομο στο Δημοτικό Μοσυσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Η επιστολή έχει ως εξής: 

“ΑΖΑΝΕΣ” ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΘΕΜΑ: Αντικατάσταση περιπτέρου επι του πεζόδρομου Καλαβρύτων, Λοχ Καποτά και Συγγρού με παραχώρηση στο Μουσείο Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος.

Λογω της ακαταλληλότητας του περιπτέρου οπου βρίσκεται επι του πεζόδρομου Λοχ Καποτά και Συγγρού , προτείνουμε την αντικατάσταση του με το αναπαλαιωμένο περίπτερο της Αγγελικής Μαυρέλη οπου βρίσκετε στο εργοτάξιο του Δήμου. Παράλληλα να παραχωρηθεί η χρήση του περιπτέρου στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και να χαρακτηριστεί  διατηρητέο πολιτισμικό στοιχείο ως το τελευταίο παραδοσιακό περίπτερο της πόλης, ώστε να φιλοξενεί έντυπα για  τους πολίτες και τους επισκέπτες του Μουσείου και όχι μόνο.                                                                                                                                                                                       


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.