HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένας Λεχουρίτης στο τιμόνι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας

Ο Λεχουρίτης Βασίλης Διαμαντόπουλος (το γένος Γεωργόπουλου) είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Βασίλης Διαμαντόπου...



Ο Λεχουρίτης Βασίλης Διαμαντόπουλος (το γένος Γεωργόπουλου) είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Βασίλης Διαμαντόπουλος έλαβε 26 ψήφους στις αρχαιρεσίες της ΕΟΠ, έναντι των 17 που πήρε ο δεύτερος υποψήφιος για τη θέση του προέδρου, Παναγιώτης Πριστούρης., με τον πατρινό παράγοντα να δηλώνει τα εξής:

Ο γ.γ. του ΠΟ Πάτρας σημείωσε: «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στην σημερινή Γ.Σ. ιδιαίτερα αυτά που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους αφενός και αφετέρου για την επιλογή των συμβούλων που θα απαρτίσουν το Δ.Σ. για τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια. Να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους συμβούλους που εξελέγησαν. Επίσης τα συγχαρητήρια στον Ιάκωβο Φιλιππούση για την εκλογή του ως εκπρόσωπος της Ε.Ο.Π. στην Ε.Ο.Ε. καθώς επίσης στον πρόεδρο και στη γραμματέα της Γ.Σ. κ.κ. Παυλόπουλο Βασίλειο και Ρακιτζοπούλου Στέλλα αντίστοιχα, για την άψογη διεξαγωγή της Γ.Σ. και την Εφορευτική Επιτροπή. Ακόμα όλους τους φίλους του ποδηλάτου για την πολύτιμη συμπαράστασή τους. Θα χρησιμοποιήσω και τα 11 μέλη του Δ.Σ. προκειμένου όλοι μαζί να βγούμε από την οικονομική στενωπό. Κάνω ανοικτή πρόσκληση όπως την είχα κάνει και πριν τις εκλογές σε όλα τα σωματεία να παροτρύνουν μέλη τους να δηλώσουν αν επιθυμούν να πλαισιώσουν τις διάφορες επιτροπές της Ε.Ο.Π. Το βάρος που αναλαμβάνουμε μεγάλο πιστεύω ότι όλα τα μέλη του Δ.Σ. το συνειδητοποίησαν σήμερα στην Γ.Σ. Θα κάνουμε όλοι μας κάθε δυνατή προσπάθεια να δικαιώσουμε την ποδηλατική κοινότητα. Με πυξίδα την ενότητα, τη διαφάνεια, την αξιοκρατία. Όλοι μαζί μπορούμε πρώτα, απ’ όλα είναι οι Αθλητές!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.