HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση Παπαδόπουλου - Αλεξόπουλου για την Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων

Τα γραφεία του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Αχαΐας (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Αχαΐας) επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της...



Τα γραφεία του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Αχαΐας (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Αχαΐας) επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, ο οποίος συζήτησε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλο για θέματα που έχουν να κάνουν με την εξέλιξη των έργων του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. και θέματα οργάνωσης του Φορέα.
Ο κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του που ένας νεοσύστατος Φορέας όπως ο ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. βρίσκεται σε αυτό το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τη σύστασή του. Τόνισε επίσης ότι αποτελεί κατάκτηση της Αυτοδιοίκησης το γεγονός ότι ο φορέας αυτός οργανώνεται σε επαγγελματικά επίπεδα ώστε να μπορέσει να σηκώσει με υπευθυνότητα το βάρος της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στο Νομό Αχαΐας. «Πρόκειται για μια παρακαταθήκη μακράς πνοής καθώς τώρα τίθενται οι βάσεις για τα επόμενα χρόνια στον κρίσιμο αυτό τομέα. Αναμένουμε γρήγορα να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί και να υλοποιηθούν τα πολύ σημαντικά έργα που έχουν δρομολογηθεί προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος» τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.