HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΨΗΦΙΣΜΑ των μελών του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ)

Ο Σκακιστικός Σύλλογος αποχαιρετά τον εκλεκτό πρόεδρό του,  γιατρό κ. Νικόλαο Ραζή. Ο θάνατος του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, συγγ...


Ο Σκακιστικός Σύλλογος αποχαιρετά τον εκλεκτό πρόεδρό του,  γιατρό κ. Νικόλαο Ραζή. Ο θάνατος του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και τους μαθητές του στο  Σκακιστικό Σύλλογο που για χρόνια υπηρέτησε, δίδαξε και στήριξε με όλες του τις δυνάμεις, σε όλες τις δράσεις του.
Ο κύριος Νίκος Ραζής υπήρξε οραματιστής, εμπνευστής και ιδρυτής του ΣΕΠΟΚΕ.  Πρόεδρος, πρωτεργάτης όλων των δράσεων, άνθρωπος της πρώτης γραμμής, ανέπτυξε πλούσια Κοινωνική, Πολιτιστική, Αθλητική και Σκακιστική δραστηριότητα μέσα στο πλαίσιο του Σκακιστικού Συλλόγου,  της ιατρικής του ιδιότητΑς και γενικότερα. 
Ο ΣΕΠΟΚΕ υπό τη δική του καθοδήγηση αποτέλεσε κυψέλη Πνεύματος και Πολιτισμού για τους μικρούς και μεγάλους Καλαβρυτινούς. Συνέβαλλε ώστε πλήθος μικρών και μεγάλων να αγαπήσουν το σπουδαίο αυτό άθλημα, να διακριθούν σε Μαθητικά Πρωταθλήματα σε όλη την Ελλάδα και να πλουτίσουν τη συλλογή του ΣΕΠΟΚΕ με μετάλλια. Αρωγός σε κάθε τους προσπάθεια με κάθε μέσο υλικό, πνευματικό, διαδικαστικό, πάντα με ανιδιοτέλεια, δοτικότητα, στόχο και όραμα.
 Οργανωτής ιδιαίτερα σημαντικών δράσεων  με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, όπως ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός  Σκακιστικού Σκίτσου, η συμμετοχή στα ρεκόρ Giuinnes, η διοργάνωση Σκακιστικών Τουρνουά και Πρωταθλημάτων στα Καλάβρυτα με τη συμμετοχή σπουδαίων Σκακιστών/Σκακιστριών από όλη την Ελλάδα, η ανάδειξή του ως Πρόσωπο της Χρονιάς 2015 για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία, που οργάνωση η εφημερίδα Πελοπόννησος και πολλές άλλες διακρίσεις στον ιατρικό και σκακιστικό χώρο πλαισιώνουν την προσωπικότητά του.
Τα Καλάβρυτα έγιναν γνωστά και μέσα από τις σκακιστικές δράσεις του γιατρού,  ο οποίος ήταν και Δάσκαλος που μάθαινε στα παιδιά όχι  μόνο σκακιστικές κινήσεις αλλά και την ευγένεια του αθλήματος και την ηρεμία της σκέψης. Ήταν ένας καλός Δάσκαλος, ένας καλός άνθρωπος!!!
Αφήνει μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό στα Πολιτιστικά δρώμενα των Καλαβρύτων και στον Σκακιστικό χώρο, ένα χώρο που τόσο αγάπησε, που στήριξε, που  υπηρέτησε με πάθος και αυταπάρνηση, δίνοντας όλη τη ψυχή του. 
Η θλίψη και το κενό που αφήνει η απουσία του είναι μεγάλη. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Κορίνα και τις δύο κόρες του, Ρόζα και Τζωρτζέλα.


ΨΗΦΙΣΜΑ
των μελών του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ)
Σήμερα Σάββατο 6/2/2021 με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του αγαπητού προέδρου του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικού Σωματείου με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, γιατρού κ. Νικόλαου Ραζή, τα μέλη του ΣΕΠΟΚΕ ως ελάχιστο δείγμα τιμής στην επιστημονική και κοινωνική του προσφορά αποφάσισαν τα εξής:
1. Να εκφράσουν τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.
3. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του και να δημοσιευτεί στο διαδίκτυο και στον τοπικό τύπο.
4. Ως ελάχιστος φόρος τιμής στο πρόσωπό του, να μετονομαστεί ο Σκακιστικός Σύλλογος (ΣΕΠΟΚΕ) με το όνομα Νικόλαος Ραζής, καθώς και η αίθουσα που θα στεγαστεί .
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίουτου ΣΕΠΟΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.