HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Καλάβρυτα αποχαιρέτησαν μια σημαντική προσωπικότητα, τον Νίκο Ραζή

Τα Καλάβρυτα σήμερα είπαν το "τελευταίο αντίο" στο αγαπητό σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία, γιατρό Νίκο Ραζή που έφυγε χθες από τη...



Τα Καλάβρυτα σήμερα είπαν το "τελευταίο αντίο" στο αγαπητό σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία, γιατρό Νίκο Ραζή που έφυγε χθες από την ζωή σε ηλικία 69 ετών. Δεκάδες συμπολίτες μας τηρουμένων των μέτρων που επιβάλει η πανδημία, προσήλθαν στον Ιερό Ναό Κομήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων και προσκύνησαν τη σωρό του εκλιπόντος.

Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος μαζί με τον Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων κ. Αιγιαλείας κ.κ. Αμβροσίου συμπροσευχομένων ιερέων της καθ ημας Μητροπόλεως.

Παρέστη ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάρκου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Συντετριμμένοι οι οικείου του, η σύζυγός του και οι δύο του κόρες, ενώ συγκίνησαν οι ομιλίες του Δημάρχου κ. Παπαδόπουλου, του Ιατρού κ. Κώστα Κούκιου, των φίλων και συνεργατών του και του Μητροπολίτη μας κ. Ιερωνύμου

Δεκάδες τα μηνύματα συλλόγων, φορέων, συναδέλφων αλλά και απλού κόσμου για τον αγαπητό Νίκο, που άφησε ανεξίτηλη την σφραγίδα του τόσο για επιστημονική του προσφορά, όσο και την πολυσχεδή παρουσία του και δραστηριότητά του στον τόπο μας.  

Αιωνία του η μνήμη   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.